'

Sep 24
Schoolrestaurant geopend voor publiek

HOOGEVEEN - Ook dit schooljaar organiseren de horeca-leerlingen van RSG Wolfsbos weer wekelijks een restaurantavond. Tijdens deze avond kunnen gasten genieten van een driegangenmenu. Om de chef-koks en kelners uit klas 3 en 4 van de opleiding horeca, bakkerij en recreatie (HBR) alvast te laten oefenen, mochten medewerkers van de school vorige week al een uitgebreid diner testen.

Ga door met lezen van "Chef-koks RSG Wolfsbos koken sterren van de hemel"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 24
Win-win-win situatie voor gemeenten De Wolden, Hoogeveen én ondernemers

DE WOLDEN - Actieplan Maatschappelijk Verantwoord Inkopen is gereed: ‘Samen werken aan een duurzame samenleving’ Het Actieplan Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (hierna: MVI) is het resultaat van een gezamenlijk, mooi en intensief project van Gemeente De Wolden, gemeente Hoogeveen en de Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen met ondernemers.

Ga door met lezen van "Maatschappelijk Verantwoord Inkopen!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 24
DRENTHE - Het maken van een ontwerp rond het thema “VET!, voedsel in de 21ste eeuw”, bleek niet gemakkelijk te zijn. Toch wist een aantal uitblinkers het de jury moeilijk te maken. De Boeteburger met meelwormen van Marc Paulusma kreeg uiteindelijk de Juryprijs van de ontwerpwedstrijd van Stichting Kunst & Cultuur. Het publiek van het Smaakmakersfestival in De Wijk stemde voor de gezonde frikandel van biodynamische hanen van ontwerper Eugenie Benda.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Boeteburger wint ontwerpwedstrijd VET! "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 24
IJHORST - Genieten van de mooiste pianomuziek onder het genot van een bak koffie: dat is een koffieconcert van Wouter Harbers. Op maandag 14 oktober opent de Zeister pianist ook in IJhorst een serie koffieconcerten.

Ga door met lezen van "Koffieconcerten in de Dorpskerk in IJhorst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 24
ZUIDWOLDE - Museum De Wemme en de Oudheidkamer Zuidwolde organiseren op 11 oktober om 20.00 uur in Ontmoetingscentrum De Boerhoorn het theaterprogramma Babyboomers Blues van Marga Kool, Jan Veenstra en Egbert Meyers.

foto: Marga Kool

Ga door met lezen van "Babyboomers Blues in de Boerhoorn in Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 24
STAPHORST - Op de vaste crea-middag van SWS zal er op donderdag 10 oktober in een workshop een vaas worden geschilderd met betonverf. Renske Huisman leidt deze workshop en zal verder laten zien hoe ieder de vaas naar eigen smaak kan decoreren.

Ga door met lezen van "Workshop vaas decoreren"

Geplaatst door B S

Tweet This!