'

Sep 25
OOSTEINDE - Op het Oosteinde in Ruinerwold zijn een fietser en een automobilist woesndagmiddag opelkaar gebotst. De fietser kwam via de voorraam van de auto op het wegdek terecht. Het slachtoffer werd ernstig gewond naar het ziekenhuis overgebracht. Het is nog onbekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. De verkeers analisten van de politie doen ter plaatse onderzoek.


Foto persbureau meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 25
RUINEN - De naam Michigan zal velen misschien in eerste instantie niets zeggen. En dat is ook niet vreemd, want de band uit Ruinen treedt nooit op. Toch bestaat deze amateurband die alleen maar eigen repertoire speelt bijna vijftig jaar. Een mooie gelegenheid om nu toch eens wat te laten horen. Komende dinsdag 1 oktober komt de eerst single ‘Crook on the Loose’ uit.Ga door met lezen van "Band Michigan brengt na vijftig jaar eerste single uit"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 25
RUINEN - Gemeente De Wolden werkt aan de komst van een verkeersveilige fietsverbinding tussen Ruinen en Echten. Deze fietsroute, mede door de bijzondere omgeving van de boswachterij Ruinen, is de afgelopen jaren al deels aangelegd en in gebruik genomen. Er ontbreekt echter nog een deel van ca. 1.500 m tussen de rotonde N375 en Echten.

Ga door met lezen van "Stand van zaken fietspad Ruinerweg/Echtenseweg "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 25
RUINERWOLD - Ruinerwold is een nieuwe onderneemster rijker. De 20 jarige Hilde Oetsen start binnenkort met Dagbesteding De Hilde. Mensen met een verstandelijke beperking zijn van harte welkom. Maximaal vijf mensen per dag hoopt ze een mooie dag invulling te kunnen bezorgen.


Ga door met lezen van "Dagbesteding De Hilde van start"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 25
ZUIDWOLDE - Lichaamsbeweging zonder competitief element, bewust bezig zijn met je lichaam en lekker ontspannen: dat wil Kinderyoga LINDA kinderen bieden. Op maandag 30 september start Linda Lubberman met kinderyoga voor kinderen van 4 t/m 12 jaar in de bibliotheek van Zuidwolde. De lessen deze middag zijn bedoeld ter kennismaking en zijn gratis.

Ga door met lezen van "Start kinderyoga in bibliotheek Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 25
DE WIJK - Op de Stapelerweg in De Wijk is woensdagochtend een automobiliste van de weg geraakt en heeft een lantaarnpaal plat gereden om vervolgens met de neus van de auto in de sloot tot stilstand te komen. De vrouw raakte licht gewond maar hoefde na controle door ambulance personeel niet naar het ziekenhuis. De auto werd door een berger uit de sloot gehaald. De oorzaak van het on geval is nog onduidelijk.

Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 25
DE WIJK - Wildplukster Olga de Lange organiseert op zondag 6 oktober in samenwerking met Innerbalance by Corina en Het Drentse Landschap een wildplukwandeling in het mooie Reestdal. Deze keer speciaal met een medicinaal tintje. De wandeling start om 14.00 uur bij Informatiecentrum ’t Ende, Stapelerweg 20 in De Wijk. Na de wandeling kunnen de deelnemers genieten van een wildpluk high tea.Ga door met lezen van "Wildpluk high tea met medicinaal tintje"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 25
DRENTHE - Aanstaande dinsdag 1 oktober vindt de kick off plaats van een bijzondere pilot waaraan Hoogeveen als 1 van de 5 gemeenten in het land deelneemt.

Ga door met lezen van "Platform Financiële Redzaamheid start met bijzondere pilot "

Geplaatst door B S

Tweet This!