'

Sep 26
Staphorst tegen eenzaamheid

STAPHORST - Van 29 september t/m 8 oktober is er een landelijke Week tegen de Eenzaamheid om het thema ‘eenzaamheid’ onder de aandacht te brengen.

Ga door met lezen van "Veel activiteiten in ‘Week tegen Eenzaamheid’"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 26
RUINEN - Het filmseizoen gaat weer beginnen. We hebben weer een aantal leuke films uitgezocht om te vertonen in het Neie punt aan de Jan Wierengaweg in Ruinen.

Ga door met lezen van "Film in Ruinen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 26
Oktober Kindermaand biedt creatieve activiteiten

DRENTHE - In oktober is het kindermaand in Drenthe. Dit betekent dat kinderen tijdens deze speciale maand gratis kunnen meedoen aan culturele activiteiten in musea, molens, theaters en ateliers. De deelnemende instellingen geven in de weekenden spannende rondleidingen, leuke workshops en bieden voorstellingen speciaal voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Op www.kindermaand.nl staat een totaaloverzicht.

Ga door met lezen van "Gratis activiteiten voor kinderen in De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 26
DE WIJK - De Historische Vereniging de Wijk- Koekange houdt op vrijdag 11 oktober een cabaretavond in het dorpshuis De Havezate in de Wijk.

Ga door met lezen van "Cabaretavond in De Havezate"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 26
REGIO - Tien kilometer file tussen De Wijk en Rouveen in de richting Zwolle op de A28 donderdagochtend. Ter hoogte van Rouveen botsten zeven auto's op elkaar. Hierdoor moest de politie een rijbaan afsluiten. Alle auto's moesten worden afgesleept. Over de oorzaak van deze zogenaamde kop staart aanrijding is niets bekend.


Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 26
ZUIDWOLDE - Op vrijdag 4 oktober is in Bibliotheek Zuidwolde een livestream met TEDxVeghel. TEDx is een wereldwijd event, waarbij een groot aantal sprekers aan bod komen over een speciaal thema. Dit jaar wordt TEDx in Nederland gehouden in Veghel rond het thema ‘Change’.

Ga door met lezen van "Beleef TEDx-Veghel mee in de Bibliotheek Zuidwolde! "

Geplaatst door B S

Tweet This!