'

Sep 27
RUINERWOLD - Alleen een kopje koffie drinken, met/of zonder gebak, lekker even lunchen of gewoon een ijsje eten. Bij Speel- en ijsboerderij De Drentse Koe in Ruinerwold is meer mogelijk dan gedacht. 'Vaak is de gedachte, we hebben zelf geen kleine kinderen meer, en nu moeten we entree betalen om even iets te eten of te drinken' dat is een misverstand, want dat hoeft niet! vertelt eigenaresse Lydia van der Linde.


foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Bij Drentse Koe is meer mogelijk dan gedacht!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 27
RUINERWOLD - Vanaf donderdag 3 oktober gaat er een cursussen typevaardigheid van start in Ruinerwold georganiseerd vanuit Welzijn De Wolden.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Cursus typevaardigheid"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 27
Heel Zuidwolde kookt

ZUIDWOLDE - Op maandagavond 7 oktober verzorgt Elly van der Hoeff, Praktijk voor Massage en Zelfontwikkeling, een informatieavond in Bibliotheek Zuidwolde over voeding, bezien vanuit de natuurgeneeskunde.

Ga door met lezen van "Bewust omgaan met voeding "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 27
DE WIJK - ‘Yes, het is me gelukt om mijn droom in vervulling te laten gaan’, zo stond er een aantal weken te lezen op de Facebookpagina van Bianca Veld. Per 1 oktober start ze met de opleiding conductrice bij de NS. En dat betekend dat ze stopt met kapsalon Bianca in De Wijk.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Bianca verrast door vaste klanten kapsalon"

Geplaatst door B S

Tweet This!