'

Sep 28
RUINERWOLD - Zondag 29 september 2019 is het weer zover dan gaan ´na een jaar rust` de concerten in de Polletuin weer van start en we hebben er zin in. De start is geweldig met Mr. Boogie Woogie. De tijdloze Rhythm en Blues die mensen al ruim honderd jaar in beweging krijgt, waar je niet omheen kunt.
Ga door met lezen van "Mr. Boogie Woogie in de Polletuin"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 28
Aanschuiftafel bij d’Olde Skoele in Rouveen

REGIO
- Samen eten is gezelliger dan alleen. Kom erbij en schuif aan bij de aanschuiftafel van SWS. Dit is één van de activiteiten in de “Week tegen Eenzaamheid” van 29 september tot en met 8 oktober.

Ga door met lezen van "Kom erbij en schuif aan"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 28
ZUIDWOLDE - Een automobiliste is op de burgemeester Jansstraat in Kerkenveld tegen een boom gereden. Het slachtoffer raakte dermate gewond dat de vrouw naar het ziekenhuis werd overgebracht. Over de oorzaak is niets bekend. De auto werd door een berger afgesleept.

Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 28
RUINEN - Het kerkkoor, aangevuld met gastzangers, onder leiding van Marthy Buijs, zingt op 6 oktober in deze dienst een elftal Taizé liederen, die enkele malen herhaald worden. Harry Bosma verzorgt de orgelbegeleiding en ds. Georg Naber is voorganger. Aanvang van de dienst 10.00 uur.

Ga door met lezen van "Taizé dienst in de Mariakerk in Ruinen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 28
DE WIJK - Op de Schiphorsterweg tussen Schiphorst en De Wijk is vrijdagavond een auto frontaal op een boom gereden. De brandweer heeft twee personen uit de auto bevrijd. Het tweetal werd per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Over de oorzaak is nog niets bekend. De verkeersanalisten van de politie doen ter plaatse onderzoek.

Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 28
DE WOLDEN - De Wolden roept haar inwoners die kunnen reanimeren op om zich als burgerhulpverlener te registreren op HartslagNu.nl. Daarnaast vraagt de gemeente om bestaande AED’s 24/7 beschikbaar te stellen door ze buiten op te hangen en te registreren.

Ga door met lezen van "Meld je aan als Burgerhulpverlener "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 28
ECHTEN - Na een groot succes van de twee voorgaande jaren, heeft het bestuur besloten om wederom een Echt’n Run te organiseren. Het bestuur is alweer enige tijd druk bezig met allerlei voorbereidingen. Inmiddels is er ook al weer een aantal keren vergaderd. En zo langzamerhand is de derde editie van de Echt’n Run al weer een heel eind op weg.

Ga door met lezen van "De derde Echt’n Run komt er aan!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 28
DRENTHE - Boordevol activiteiten met een historisch tintje: aftrap op 5 oktober in Assen.

Ga door met lezen van "Festival van de Drentse geschiedenis"

Geplaatst door B S

Tweet This!