'

Sep 30
DE WIJK - De Weker Meule, de kern van het dorp de Wijk, staat er prachtig bij. Dankzij de inzet van vele vrijwilligers, donateurs en sponsoren! Maar we hebben een probleem en dat zit in de kap van de molen. Afhankelijk van de windrichting kan je die draaien( kruien heet dat ) om de wieken maximaal hun werk te laten doen.

Ga door met lezen van "Help de Wieker Meule door te stemmen!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 30
Zaterdag 5 oktober officiële opening

DE WIJK - Atlas Sportcafé is vanaf vandaag de nieuwe uitbater van de kantine in sporthal De Slenken in De Wijk. De kantine heeft al een behoorlijke metamorfose ondergaan; er is een nieuwe vloer in gelegd en de schilder is geweest. De komende weken komt de timmerman nog langs om het nog mooier te maken.

Ga door met lezen van "Nieuwe uitbater kantine Sporthal De Slenken "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 30
Cultuurmiddag in de Poele

REGIO - Politieagent Maarten Krook is tijdens de cultuurmiddag van donderdag 17 oktober a.s. aan het woord over veiligheid om je/u heen. Veiligheid in de breedste zin; in je wijk, je straat, je computer, in en om je huis.

Ga door met lezen van "Wijkagent over veiligheid om je heen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 30
DE WIJK - Restaurant Mulino gaat uitbreiden. Er komt een glazen serre aan de voorkant, waar ook de nieuwe entree zal vereisen. Tevens zal de naast gelegen winkel van RS Kaas streek en natuurproducten bij de zaak worden aangetrokken. Deze ruimte is af te huren voor feestjes en partijen.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Mulino bestaat 5 jaar en gaat uitbreiden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 30
IJHORST - Op maandagavond 7 oktober heeft Natuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.” fotograaf dhr. Booi uitgenodigd voor een presentatie.

Ga door met lezen van "Presentatie over weidevogelbeheer"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 30
RUINERWOLD - De afgelopen tijd zijn de bewoners van het Buitenhof in samenwerking met speeltuinvereniging de Woldklimmers erg actief geweest om een compleet nieuwe speeltuin in hun buurt te verwezenlijken. Zo hebben ze geld bij elkaar weten te krijgen vanuit onder andere subsidies en fondsen, en hebben ze samen bepaalt hoe de speeltuin eruit gaat zien. En het prachtige plan is compleet!

Ga door met lezen van "Burendag in het Buitenhof"

Geplaatst door B S

Tweet This!