'

Okt 1
RUINERWOLD - Op woensdag 2 oktober 2019 is het echtpaar Hagewoud-Bennink 60 jaar getrouwd. Burgemeester Roger de Groot feliciteert het echtpaar namens het gemeentebestuur op woensdag 2 oktober. Het echtpaar viert het jubileum thuis aan de Commissaris De Vos van Steenwijkstraat in Ruinerwold.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 1
DE WOLDEN - Diverse nieuwe projecten krijgen subsidie vanuit de regeling ‘Initiatiefrijk De Wolden 2019-2021’. In totaal ontvangen zij bijna 17.000 euro. Met het fonds Initiatiefrijk De Wolden ondersteunt de gemeenteraad van
De Wolden projecten van inwoners die een bijdrage leveren aan de leefbaarheid in gemeente De Wolden.

Ga door met lezen van "Jeugd centraal in 3de ronde Initiatiefrijk De Wolden! "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 1
REGIO - Boze boeren protesteren vandaag in Den Haag, omdat ze vinden dat er een negatief beeld bestaat in de media en politiek van de agrarische sector. Daarnaast eisen de boeren een duidelijker landbouwbeleid voor de komende jaren.

Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 1
IJHORST - Op zaterdag 5 oktober is de laatste IJhorster maandmarkt van het seizoen 2019. Ook dit keer wordt de markt bezet met vele particulieren die hun goederen en spulletjes van zolder en schuur voor kleine prijsjes zullen verkopen.

Ga door met lezen van "Laatste IJhorster maandmarkt van 2019"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 1
DE WIJK - Tijdens het hardlopen afval rapen, dat heet met een mooi woord ‘ploggen’. Het is een samenvoeging van het Zweedse ‘plocka’ dat rapen betekent en joggen. Ook in Nederland wordt deze vorm van hardlopen steeds populairder. Leden van Loopgroep Reestrunners deden woensdag ook mee aan opruimen van afval in De Wijk en omgeving.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Reestrunners halen veel afval op"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 1
DE WIJK - Het kan nauwelijks iemand ontgaan zijn dat momenteel op meerdere plaatsen in Nederland aandacht besteed wordt, aan het feit dat het volgend jaar 75 jaar geleden is, dat de 2e wereldoorlog ten einde kwam. Ook in De Wijk zijn er inmiddels initiatieven genomen om aandacht te schenken aan 75 jaar bevrijding.

Ga door met lezen van "75 jaar Bevrijding van De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 1
ROGAT - Op de parkeerplaats bij De Raket in Rogat staan de trekkers te wachten en wordt overlegt met de politie over het vervolg. De trekkers willen door stomen naar Den Haag. Maar de politie wil dit niet over de A28 en daar is overleg over op dit moment.


Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 1
ECHTEN - De Echt’n Run werd 29 september 2019 gehouden. Dit jaar was nat, maar voor de deelnemers des te leuker. Spar Enjoy Westerbergen heeft de Bedrijfsrun wisselbeker gewonnen. 2e Duursma Electro en 3e Haarstudio Echten

Geplaatst door B S

Tweet This!