'

Okt 2
RUINERWOLD - Bij een ongeval met een crossmotor op de Dijkmansweg is een persoon gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder van de crossmotor de macht over het stuur kwijt en kwam hard ten val. Politie en ambulance kwamen ter plaatse voor assistentie. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto: Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 2
‘Ambities waarmaken maar wel met aandacht voor actuele financiële ontwikkelingen’

DE WOLDEN - Het college van burgemeester en wethouders van De Wolden heeft de programmabegroting 2020-2023 gepresenteerd. Er ligt een behoorlijke financiële opgave maar desondanks houdt de gemeente haar ambities uit het collegeprogramma ‘Duurzaam, doen en dichtbij’, om gemiddeld 4 miljoen euro per jaar te investeren, overeind.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Gemeente presenteert programmabegroting 2020-2023 "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 2
DE WOLDEN - Met unanieme stemmen en applaus heeft de gemeenteraad van De Wolden Hilda Mulder donderdagavond 26 september benoemd tot wethouder. Ten overstaan van burgemeester Roger de Groot en de rest van het college, gemeenteraad en een groot aantal familieleden, vrienden en oud-collega's legde Mulder de belofte af.

Ga door met lezen van "Installatie nieuwe wethouder "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 2
Schimmelige archieven of supermoderne databases?

DRENTHE - Het Drents Archief, een geheimzinnig gebouw middenin het centrum van Assen. Alleen een zonderling waagt zich over de drempel van dit pand om onderzoek te doen in archieven die zijn bedolven onder het stof der eeuwen. Een gebochelde archivaris, bijna even oud als de documenten die hij bestudeert, kijkt verstoord op en maant de bezoeker tot stilte.

Ga door met lezen van "Maak kennis met het Drents Archief "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 2
DE WIJK - Zaterdag 5 oktober 2019 organiseren de slagwerkers van de Stedelijke Muziekvereniging Huissen voor de vierde maal een slagwerkconcert. Plaats van handeling is ’t Stedium te Huissen en de vereniging heeft het SWE Apollo ook uitgenodigd samen met de slagwerkgroep van Sempre Crescendo uit Diepenveen.

foto: Hilde

Ga door met lezen van "SWE Apollo doet mee met slagwerkconcert in Huissen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 2
ECHTEN - Woensdag 9 oktober wordt er door de vrijwilligers van het Huus met de Belle in Echten weer een gezellige vriendinnenwandeling georganiseerd.

Ga door met lezen van "Vriendinnenwandeling Huus met de Belle Echten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 2
RUINERWOLD - Leerlingen van de basisscholen uit Ruinerwold kregen op 16, 18 en 19 september een voetbalclinic aangeboden op de velden van VV Ruinerwold. Maar liefst 265 kinderen hebben deelgenomen aan deze clinics. Aansluitend op de clinics was er op vrijdag 20 september de Ruunerwolds Dorps Champions league met in totaal 75 deelnemers.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 2
ECHTEN - De NAM gaat op het terrein van de Westerbergen een ijsbaan opbouwen van 30 november tot 5 januari. Deze ijsbaan is overdag ook beschikbaar voor de basisscholen en kinderopvangcentra uit de Wolden.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "IJsplein in Echten "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 2
RUINERWOLD - Koffievoordeel is voor het magazijn in Ruinerwold op zoek naar flexibele: Oproepmedewerker(s)

Ga door met lezen van "Vacature bij Koffievoordeel"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 2
STAPHORST - Ook dit jaar wordt het B+B nachtvolleybaltoernooi in Staphorst gehouden. Het is inmiddels de 26e keer dat de volleybalteams acties zijn in de sporthal. Het toernooi begint op vrijdagavond 13 december en gaat door tot zaterdag 14 december, vroeg in de ochtend.

Ga door met lezen van "B+B Nachtvolleybaltoernooi Staphorst"

Geplaatst door B S

Tweet This!