'

Okt 3
STAPHORST - Tegenwoordig zijn LP’s weer helemaal hip. Dat LP’s niet alleen geschikt zijn om muziek mee af te spelen zal op donderdag 24 oktober in een workshop te beleven zijn.

Ga door met lezen van "Crea-middag SWS"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 3
DE WIJK - Haarmode José in De Wijk bestaat deze maand vijf jaar. ‘De tijd is letterlijk voorbij gevlogen’ blikt José Hulzebosch-Drogt terug. ‘Gewoon, gezellig en laagdrempelig’ zijn steekwoorden die passen bij de salon gevestigd aan de Vijverweg.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Haarmode José viert eerste lustrum"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 3
STAPHORST - Op dinsdag 22 oktober organiseren Gemeente Staphorst, Stichting Welzijn Staphorst (SWS) en Veilig Verkeer Nederland (VVN) afdeling Staphorst de jaarlijkse Opfriscursus Rijvaardigheid.

Ga door met lezen van "VVN Opfriscursus Rijvaardigheid voor 50-plussers"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 3
DE WIJK - De Wiekenroute op 14 september heeft een mooi bedrag opgebracht voor het goede doel. Maandag werd een cheque van € 500,00 aangeboden aan Hospice Eesinge. Het hospice biedt zorg aan terminale patiënten in een huiselijke omgeving. 'Prachtig om te zien wat medewerkers en vrijwilligers kunnen betekenen voor de gasten en de mensen om hen heen' Aldus Bouwina Harthoorn van Atlas Sport.

Ga door met lezen van "Cheque voor Hospice Eesinge"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 3
DRENTHE - In het kader van Oktober Kindermaand en Museumkidsweek organiseert het Drents Museum gratis activiteiten voor kinderen. Deze activiteiten staan in het teken van de tentoonstelling Sprezzatura en vinden in en buiten het Drents Museum plaats.

Ga door met lezen van "Opera en Street Art: gratis kinderactiviteiten in oktober "

Geplaatst door B S

Tweet This!