'

Okt 4
ZUIDWOLDE - Tijdens een goedbezochte openbare fractievergadering gingen de fractieleden van CDA De Wolden in gesprek met de leden van die partij. Enige onderwerp deze avond was de Multi Functionele Accommodatie te Zuidwolde.

Ga door met lezen van "Fractie CDA De Wolden in dialoog met leden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 4
RUINERWOLD - Ook dit jaar vindt op zaterdag 5 oktober weer de unieke perenpluk plaats aan de langste perenbomenweg (7 km) ter wereld! Het is onderdeel van het Stoofperenfeest met diverse activiteiten op verschillende boerenerven en bij de museumboerderij. Om 09.00 uur zal veilingmeester Frans Bork ter hoogte van Dokter Larijweg nr 1 (hoek Havelterweg- Dokter Larijweg) beginnen met de veiling van de perenbomen van allerlei rassen.

foto: Petra Hessels

Ga door met lezen van "Veiling perenbomen en veiling van antiek en curiosa"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 4
REGIO - De Natuurbeschermingsvereniging ‘IJhorst-Staphorst e.o.’ organiseert een excursie ‘Kraanvogels spotten’ in de Diepholzer Mooren (Dtsl.). Op 26 oktober zal om 8.30 uur vanaf De Markt 2 te Staphorst richting Diepholz met eigen vervoer worden gereden, nadat eerst een indeling van de deelnemers over de benodigde auto’s is gemaakt. e-mail: jandunnink@gmail.com

Ga door met lezen van "Kraanvogels spotten "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 4
DE WIJK - 'De Woningmarkt zit in de lift' zegt Henk Huls van Huls makelaardij uit De Wijk. De afgelopen tijd hebben wij dan ook veel woningen snel en tegen een goede prijs weten te verkopen. Mocht u ook van plan zijn uw woning te verkopen dan komen wij graag bij u langs voor een gratis waardebepaling. U kunt ons hiervoor bellen op telefoonnummer 0522-441072 of ons bezoeken op ons kantoor aan de Dorpsstraat 37 in De Wijk.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 4
REGIO - Op zaterdag 12 oktober organiseert “Natuurbeschermingsvereniging IJhorst-Staphorst e.o.” weer een puzzeltocht voor de jeugd. De jeugdwerkgroep heeft een mooie route uitgezet door de bossen en over de hei, waar de kinderen tijdens de wandeling hun kennis over de natuur kunnen testen.

Ga door met lezen van "Puzzeltocht voor de jeugd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 4
STAPHORST - Op woensdagmiddag 16 oktober is er weer de maandelijkse gezellige Bingo in het Dienstencentrum. Deze wordt georganiseerd door vrijwilligers van Stichting Welzijn Staphorst (SWS).

Ga door met lezen van "Bingo in het Dienstencentrum"

Geplaatst door B S

Tweet This!