'

Okt 6
RUINERWOLD - Onder winderige omstandigheden moest het vlaggenschip van KIOS aantreden tegen het onbekende OKO/Bies uit Opende. KIOS heeft voorafgaand aan deze wedstrijd 5 punten uit 4 wedstrijden, OKO/Bies heeft daarin tegen nog maar 2 punten. Gezien de ranglijst moeten de punten vanmiddag dus in Ruinerwold blijven. Om zo ook bij koploper Quick’21 in de buurt te blijven.

Ga door met lezen van "Kios (R) maakt het zichzelf onnodig moeilijk "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 6

Klik voor groot

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 6
DE WOLDEN - Het college van burgemeester en wethouders van De Wolden heeft de programmabegroting 2020-2023 gepresenteerd. Er ligt een behoorlijke financiële opgave maar desondanks houdt de gemeente haar ambities uit het collegeprogramma ‘Duurzaam, doen en dichtbij’, om gemiddeld 4 miljoen euro per jaar te investeren, overeind.

Ga door met lezen van "Programmabegroting 2020-2023"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 6
DE WOLDEN - Gemeente De Wolden is vorig jaar begonnen met een inventarisatie van de woonboerderijen in de verschillende dorpen binnen gemeente De Wolden.

Ga door met lezen van "Inventarisatie woonboerderijen door taxateur "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 6
DE WIJK - Vrijdag 18 oktober zal in de kerk van IJhorst en in de Reesthof (Kerkweg 8 in IJhorst) een bijeenkomst worden georganiseerd voor ieder (jong en oud) die iemand moet missen, of op een andere manier te maken heeft met rouw en verlies.Ga door met lezen van "Rouw Verlicht"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 6
STAPHORST - Tijdens de koffieochtend van SWS op dinsdag 8 oktober in Rouveen zal uitvaartverzorger Berendjan Endedijk van Monuta uitleg geven over het recent geopende afscheidshuis in Rouveen en hij zal ook iets delen over de gebruiken op de streek rondom overlijden.

Ga door met lezen van "Koffieochtend SWS "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 6
RUINERWOLD - Op zondag 6 oktober presenteert circus Okidoki haar nieuwste show ‘Hotel’ in de Buddingehof te Ruinerwold. De artiesten tussen de 7 en 18 jaar spelen een vrolijke voorstelling over een bijzonder hotel met bijzondere gasten en een echte talentenjacht.

jongleren 1

Ga door met lezen van "Kindercircus Okidoki in Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 6
ZUIDWOLDE - De zomer is weer voorbij en de zondagmiddagactiviteiten voor mensen met een beperking gaan weer van start. Op zondag 13 oktober wordt er een bingo georganiseerd.

Ga door met lezen van "Bingo tijdens zondagmiddagactiviteit"

Geplaatst door B S

Tweet This!