'

Okt 7
RUINERWOLD - Na een uitgebreid digitaal onderzoek via de website na afloop van de 27e Oldtimerdag, waar met name bezoekers en deelnemers op reageerden, zijn nu de vrijwilligers op donderdag 10 oktober aan de beurt om samen met het bestuur stil te staan bij de huidige organisatie en beleving van de Oldtimerdag.

Ga door met lezen van "Evaluatieavond voor vrijwilligers Oldtimerdag"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 7
ECHTEN - Basisschool 't Echtenest nodigt iedereen van harte uit voor de Pleinklusdag. Op zaterdag 12 oktober tussen 09:00 en 16:00 gaan ouders, kinderen, leerkrachten en dorpsbewoners aan de slag om het schoolplein groener en avontuurlijker te maken.

Ga door met lezen van "Pleinklusdag Echtenest"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 7
RUINERWOLD - Op een koude herfstmiddag speelde Ruinerwold de eerste kraker van het seizoen. Wacker uit De Wijk, de competitie gestart met twee ruime overwinningen, was de tegenstander. Ruinerwold had nog maar één competitiewedstrijd in de benen, waarin het gelijk speelde tegen Steenwijker Boys. De laatste derby tussen Ruinerwold en Wacker dateerde alweer van het seizoen 2013/2014. Toen nog in de tweede klasse, besliste Paul Smid het duel in de laatste minuten in het voordeel van Ruinerwold.

foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Ruinerwold wint derby van Wacker"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 7
DRENTHE - Het Beeldend Collectief Drenthe (BCD), een samenwerkingsverband van ca. 25 (semi)professionele kunstenaars, organiseert op zaterdag 12 en zondag 13 oktober weer het jaarlijkse Kunstweekend.

Ga door met lezen van "Kunstweekend Beeldend Collectief Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!