'

Okt 8
ZUIDWOLDE - Op de Hoogeveenseweg in Zuidwolde is een fietser aangereden door een automobilist. Over de juiste toedracht is niets bekend. De verkeersanalisten hebben ter plaatse de sporen vast gelegd om achter de oorzaak te komen. Het slachtoffer werd per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 8
MEPPEL - In het kader van Oktober Kindermaand organiseert kindercircus Okidoki uit Meppel twee activiteiten. Op zondag 13 oktober is er een workshop: Circusartiest in één dag; een middag vol circuspret.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Oktober Kindermaand bij Circus Okidoki"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 8
DRENTHE - Een bijzondere busreis door het dingspel Zuidenveld, Zuidoost-Drenthe, langs literaire hoogtepunten, fraaie landschappen en beelden en monumenten verbonden aan Drentse schrijvers.

Ga door met lezen van "In het spoor van Picardt"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 8
DE WIJK - Ria Westerhuis, Özcan Akyol en KOBrass zijn 18 oktober in Schouwburg Ogterop te gast tijdens de voorstelling Spetterende Letteren. De voorstelling gaat over de verschillen tussen het leven in de stad en op het platteland.

Ga door met lezen van "Ria Westerhuis te gast bij Spetterende Letteren"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 8
Maakonderwijs: leren door te maken

HOOGEVEEN
- Maakonderwijs of ‘leren door te maken’ is een manier om de nieuwsgierigheid van leerlingen stimuleren en hen op een verantwoorde en oplossingsgerichte manier leren om nieuwe technologieën te gebruiken.

Ga door met lezen van "Leerlingen RSG Wolfsbos aan de slag met nieuwe apparatuur"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 8
ZUIDWOLDE - Vrijwilligers van stichting De Meule van Wassens hebben dankzij de belangstelling die er 31 juli tijdens de Boerderijenfietstocht voor de molen in Zuidwolde was een koffiezetapparaat en waterkoker kunnen aanschaffen.

foto: Ben Verbeek

Ga door met lezen van "Opbrengst Boerderijenfietstocht goed besteed"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 8
DE WOLDEN - Raadsgriffier Josee Gehrke stopt op 1 maart met haar werkzaamheden voor de raad van de gemeente De Wolden. Dat heeft ze donderdag meegedeeld.

Ga door met lezen van "Josee Gehrke stopt als griffier bij gemeente De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!