'

Okt 9
ZUIDWOLDE - Op de Hoofdstraat met de Landschapslaan in Zuidwolde zijn woensdagmiddag twee auto's opelkaar gebotst. Een inzittende raakte hierbij gewond en werd in de ambulance behandeld.
">
Foto Persbureau Meter

Ga door met lezen van "Gewonde na botsing tussen twee auto's in Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 9
ALTEVEER - Het College van Burgemeester en Wethouders en de Burgemeester van de gemeente De Wolden hebben vandaag, woensdag 9 oktober 2019, besloten de omgevingsvergunning en de evenementenvergunning voor het Oktoberfest in Alteveer in stand te laten.


Ga door met lezen van "College besluit vergunningen Oktoberfest te verlenen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 9
RUINERWOLD - Vanwege het grote succes van voorgaande beurzen wordt er op zaterdag 12 oktober 2019 de Najaar editie van de Kidsbeurs voor KiKa georganiseerd. Dit jaar met een loterij, waarbij spectaculaire prijzen te winnen zijn! Deze editie vindt plaats op een nieuwe locatie, namelijk sporthal de Buddingehof in Ruinerwold.Ga door met lezen van "Najaarseditie Kidsbeurs KiKa op een nieuwe locatie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 9
IJHORST/DE WIJK - Op zondag 13 oktober om 10 uur wordt er in de Protestantse kerk van IJhorst-de Wijk een gezinsdienst gehouden. Het thema is: Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder.

Ga door met lezen van "Gezinsdienst "

Geplaatst door B S

Tweet This!