'

Okt 11
HOOGEVEEN - In een woning aan de Emmastraat in Hoogeveen is vrijdag door de politie een hennep kwekerij ontdekt. Volgens omstanders zijn een man en een vrouw die in de woning aanwezig waren door de politie meegenomen.
Energie maatschappij Ennexis heeft in het huis de elektriciteit afgesloten waarna de kwekerij door een speciaal bedrijf werd ontmanteld. De gemeente Hoogeveen heeft de woning vervolgens gesloten en de deur verzegeld.

Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 11
ZUIDWOLDE - Geert Oldenbeuving uit Hoogeveen exposeert tot vrijdag 20 december met schilderijen in Bibliotheek Zuidwolde. Schilderen zit Geert Oldenbeuving in het bloed. Een leven zonder papier, potlood, verf en linnen kan hij zich niet voorstellen.

Ga door met lezen van "Expositie schilderijen Geert Oldenbeuving in Bibliotheek "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 11
ZUIDWOLDE - Na de positieve afronding van het haalbaarheidsonderzoek naar een multifunctionele accommodatie (MFA) vorig jaar, heeft de gemeenteraad afgelopen zomer het college van B&W verzocht om een financiële risicoanalyse. Daarnaast is ook verzocht om te kijken naar de planning van het project MFA.


foto: BS/weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "12,8 miljoen euro voor een MFA"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 11
DRENTHE - Ontmoet op zondag 20 oktober de familie Van Lier ‘live’ in Het Grootste Poppenhuis van Nederland in het Drents Museum. In het kader van de Maand van de Geschiedenis zijn de bewoners van 12.00 tot 16.00 uur thuis. Deze middag kom je alles te weten over het leven van 250 jaar geleden en de rolverdeling tussen mannen en vrouwen. Het Levend Poppenhuis is leuk voor jong en oud en gratis toegankelijk voor bezoekers met een entreebewijs van het Drents Museum.

Ga door met lezen van "Poppenhuis komt tot leven "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 11
RUINERWOLD - De Vrouwen van Nu uit Ruinerwold hebben op 3 oktober een stadswandeling gemaakt in Meppel. De wandeling begon op de parkeerplaats van Schouwburg Ogterop, waar onze groep van 17 personen werd ontvangen door wandelgids Marijke Engels die sommigen nog kende uit hun schooltijd.

Ga door met lezen van "Vrouwen van Nu Ruinerwold maken stadswandeling"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 11

Geplaatst door B S

Tweet This!