'

Okt 13
RUINERWOLD - Onder zomerse omstandigheden moest de Ensing equipe aantreden tegen rode lantaarndrager Movado uit Dordrecht. Op papier dus een makkelijke tegenstander voor KIOS.

Ga door met lezen van "Moeizame overwinning voor KIOS(R)"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 13
MEPPEL - Een aanrijding op de rijksweg bij Meppel zondagochtend tussen twee personenauto's. Een van de wagens kwam op de kop in de sloot tot stilstand. Een vrouw en twee kinderen bleven ongedeerd. De bestuurder van de andere wagen raakte gewond en werd per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De verkeers analisten van de politie doen onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk.


Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 13
DWINGELOO - Arie Goedhart uit Hoogeveen, sluit de rij als gastexposant tijdens laatste weekend Open Ateliers Dwingeloo. Op zaterdag 19 en zondag 20 oktober is de overzichtsexpositie van tien kunstenaars te zien in de St. Nicolaaskerk in Dwingeloo. Ook stellen zij hun atelier open voor publiek. OAD nodigt bovendien elke maand een gastexposant uit. Dit keer is het werk van Goedhart te bekijken.

Ga door met lezen van "Arie Goedhart afsluitend gastexposant"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 13
KOEKANGERVELD - Op dinsdag 19 november is er in de Veldhoek, Ruinerweg 24a, Koekangerveld een Literair Concert van Carel en Mirjam Karres. Van de hand van de welbekende emeritus predikant Carel ter Linden verscheen in 2008 de gedichtenbundel 'Om een zin' bij de Arbeiderspers. Gedichten ontstaan vanuit belevenissen uit het dagelijks leven, sprekend van de verwondering en de geheimen van dit bestaan.Ga door met lezen van "Literair Concert in de Veldhoek"

Geplaatst door B S

Tweet This!