'

Okt 14
RUINERWOLD - Na een gelijkspel en een overwinning kon Ruinerwold zich zondag met een overwinning op Steenwijkerwold in de top van het klassement nestelen.

Ga door met lezen van "Ruinerwold komt iets tekort in Steenwijkerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 14
DE WIJK - Het kindertheater in het plantsoen aan de Willem Koopsweg in De Wijk is voltooid. Afgelopen zaterdag was het resultaat te bekijken. Achter de schermen is er hard gewerkt om alles op tijd af te krijgen. Zo zijn er prachtige bankjes bij het theater geplaatst.


Ga door met lezen van "Kindertheater De Wijk is voltooid"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 14
HOOGEVEEN - De Beursvloer van de Hoogeveense Uitdaging (in De Tamboer in Hoogeveen) leverde dit voorjaar weer prachtige matches op tussen vraag en aanbod. Vraag vanuit individuen, zorginstellingen en maatschappelijke organisaties en aanbod vanuit maatschappelijk betrokken bedrijven en personen.

Ga door met lezen van "Gastheerschap: gastvrijheid, vrolijkheid en gezelligheid"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 14
REGIO - Nu het buiten weer steeds kouder wordt en de winter weer in aantocht is, ligt ook de griep weer op de loer. Eindeloos gesnotter, gehoest, slapeloze nachten en koorts. Het is een ellendige periode die soms zelfs langer dan een week aanhoudt. Iets waar niemand vrolijk van wordt. Iedereen probeert de griep dan ook zoveel mogelijk te voorkomen. Maar hoe doe je dat het beste? Hieronder vind je een aantal tips die je wellicht kunnen helpen.

Ga door met lezen van "Hoe houd je de griep buiten de deur?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 14
IJHORST - Er zijn op dit moment in het bos heel veel verschillende paddenstoelen te bewonderen, en ook het eerste blad kleurt alweer in vele mooie tinten. Wandel daarom mee door het bos, op zaterdag 19 oktober, met atuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.”.

Ga door met lezen van "Herfstwandeling "

Geplaatst door B S

Tweet This!