'

Okt 15

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 15
ZUIDWOLDE/RUINERWOLD - Alle landelijke media waren vanmiddag aanwezig in Zuidwolde bij de persconferentie van burgemeester de Groot. Vanmorgen werd bekend dat in een kelder in een woning aan de Buitenhuizerweg in Ruinerwold een 58 jarige man, vader van vijf kinderen zijn aangetroffen. De jongste is 18 jaar en de oudste is 25 jaar. De 25 jarige heeft jongen zich zondagavond in verward toestand gemeld bij café de Kastelein in Ruinerwold waarna de politie werd gewaarschuwd.

Die vonden de vader en de andere vijf kinderen. Het gezin woonde al jaren in de kelder. De kinderen in leeftijd tussen de 16 en 25 jaar hadden geen idee dat er ook nog andere mensen bestonden. Waarom het gezin zo lang onder de radar is gebleven is volgens de burgemeester niet bekend. De oudste was zelfs negen jaar niet buiten geweest. Een aantal kinderen stond zelfs niet eens ingeschreven bij de burgerlijke stand. Om hoeveel kinderen het daarbij ging werd niet bekend gemaakt. De 58 jarige man die is opgepakt, is niet de eigenaar van de woning die enigszins stond afgezonderd in het buitengebied van Ruinerwold. Zij huurden het van anderen.

De vader van het gezin ligt al een aantal jaren ziek op bed en is nog nooit bij een dokter geweest. De moeder van het gezin zou een aantal jaren geleden zijn overleden. Al voor ze er kwamen wonen. De politie doet nog steeds onderzoek op de locatie.Foto: Benny Spin/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 15
REGIO - Dinsdagavond 29 oktober zal er in het Dienstencentrum een voorlichtingsavond over het signaleren van huiselijk geweld zijn, speciaal voor vrijwilligers.

Ga door met lezen van "Voorlichting ‘signaleren van huiselijk geweld’ voor vrijwilligers"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 15
RUINERWOLD - Chris Westerbeek, eigenaar cafe Ruinerwold, vertelt over zijn ontmoeting met de oudste zoon van het gezin dat in de kelder woonde in Ruinerwold.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 15
RUINERWOLD - Alle landelijke media waren vanmiddag aanwezig in Zuidwolde bij het persmoment van burgemeester de Groot. Vanmorgen werd bekend dat in een kelder in een woning aan de Buitenhuizerweg in Ruinerwold een 58 jarige man, en vijf kinderen zijn aangetroffen.


Foto persbureau Meter

Ga door met lezen van "Update: Vader en zes kinderen in kelder aangetroffen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 15
ECHTEN - Zondag 20 oktober organiseert het Huus met de Belle in Echten een mooie en gezellige herfstwandeling met een gids.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Herfstwandeling met gids Echten"

Geplaatst door B S

Tweet This!