'

Okt 16
DE WIJK - Voor iedereen die graag meer met de computer wil doen, maar niet goed weet hoe het werkt, is er Klik & Tik. Klik & Tik is een computercursus waar beginners in kleine groepen geleerd wordt gebruik te maken van de mogelijkheden van de computer, zoals typen, e-mailen, websites bekijken en hoe je bestanden kunt downloaden. Cursisten ontvangen een werkboek. In de bibliotheek wordt les gegeven en er kan thuis geoefend worden.

Ga door met lezen van "Gratis computercursussen in Bibliotheek De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 16
DE WOLDEN - Het college heeft een nieuwe nota Sport & Bewegen gemaakt voor de periode 2019-2022. Deze heet ‘Versterken, verbinden en verzilveren’.

Ga door met lezen van "Nota Sport & Bewegen voor 2019-2022"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 16
RUINERWOLD - De oudste zoon van het gezin dat in complete afzondering woonde in een afgelegen boerderij in Ruinerwold, lijkt sinds een aantal maanden actief op social media. Hij heeft onder de voornaam Jan profielen op onder meer Facebook en Instagram. Zo bericht RTV Drenthe

Ga door met lezen van "Zoon (25) van gezin uit Ruinerwold lijkt actief op social media"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 16
DE WIJK - Om een paar mooie paddestoelen te zien hoef je niet eens ver van huis te zijn. Dichtbij in de mooie omgeving van het Reesdalgebied ontdekte de fotograaf deze prachtige paddestoelen. Wat de naam is van deze paddestoelen? Even Googlen biedt ook geen uitkomst, er zijn honderden en misschien wel duizend soorten eetbare en niet eetbare. Wie het weet mag het zeggen. Deze zijn te bewonderen in de nabij de reest, grensgebied De Wijk en IJhorst.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 16
RUINEN - In hartje Ruinen vindt op zondag 20 oktober de derde Bockbiertocht plaats. Deze gezellige tocht heeft als startpunt om 14.00 uur Café Hees/Brinkzicht.

foto Jans Schulting

Ga door met lezen van "Bockbiertocht langs de kroegen van Ruinen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 16
RUINERWOLD - Het college steunt de plannen voor de bouw van woningen op de voormalige locatie van basisschool De Dissel in Ruinerwold. Daarvoor wil het college het bestemmingsplan veranderen. Bijna 10 jaar geleden is basisschool De Dissel verhuisd naar Dijkhuizen 68a.
Ga door met lezen van "Woningbouw op oude plek school Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!