'

Okt 17
RUINERWOLD - De politie heeft een nieuwe aanhouding verricht in de zaak rond het gezin dat jarenlang geïsoleerd leefde in een boerderij in Ruinerwold. Zo meldt RTV Drenthe Het gaat om de vader van het gezin. De 67-jarige man uit Ruinerwold werd maandag met zijn gezin aangetroffen in een woning aan de Buitenhuizerweg. Burgemeester Roger de Groot: "Wat een bijzondere situatie is dit. Hoe heeft dit nu híer kunnen gebeuren, in zo’n betrokken gemeenschap als Ruinerwold. Dat gevoel leeft heel sterk bij mij en bij de inwoners van Ruinerwold.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Vader aangehouden in zaak Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 17
Diverse auto's schade en A32 afgesloten

MEPPEL - Een vrachtwagen heeft op de A32 in de richting Zwolle grind verloren. Door het incident zijn diverse auto's beschadigd. Het opruimen van het grind nam enige tijd in beslag nemen. De weg was daardoor geruime tijd afgesloten.

Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 17
DE WIJK - Op uitnodiging van het Slagwerkensemble van de Stedelijke Muziekvereniging Huissen, verleende het SWE Apollo haar medewerking aan de slagwerkdag, welke voor de vierde maal werd georganiseerd.Ga door met lezen van "SWE Apollo gaat de grenzen over"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 17
ECHTEN - Graag ontvangen we de kopij voor het Echtneis vóór 8 november. Als je nog wetenswaardige zaken van of over het dorp weet, willen we dit ook uiteraard graag opnemen in ons blad.

Ga door met lezen van "Aanleveren kopij Echtneis"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 17
RUINERWOLD - De Forensische opsporing bij de boerderij in Ruinerwold waar de vader en zes kinderen negen jaar in afzondering verbleef en maandag werd ontdekt.

foto Persbureau Meter

Ga door met lezen van "Forensisch onderzoek boerderij Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 17
RUINEN - De oude postkoetsroute van Zwolle-Groningen is op bepaalde plekken in het Dwingelderveld nog zichtbaar. Op woensdag 23 oktober om 13.30 uur wandelt een gids over een deel van deze postkoetsroute en vertelt onderweg over de rijke historie die het gebied kent.

Foto: L. van Elp.

Ga door met lezen van "Wandelen over de oude postkoetsroute Dwingelderveld "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 17
DE WIJK - Stichting Vrijheid in Christus zet op zaterdag 2 november haar deuren open voor ieder die een kijkje wil nemen in het leven op de boerderij.

Ga door met lezen van "Open dag 24uurs opvang Vrijheid in Christus"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 17
RUINERWOLD - Ruinerwold Onderneemt heeft woensdagavond een bedrijfsbezoek gebracht aan Lensen Schilder & Glasservice in Meppel. De animo hiervoor was bijzonder groot, en het gezelschap reisde per bus naar de Hesselterlandweg, waar het voor de deur werd afgezet. Koffie/thee stonden op deze miezerige avond klaar.

Foto's Benny Spin/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Ruinerwold Onderneemt op bezoek bij Lensen Schilder & Glasservice "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 17
DE WOLDEN - Het college heeft een nieuw integraal veiligheidsplan (IVP) gemaakt voor de periode 2020-2023. Het gaat hier om een voorstel dat aan de gemeenteraad voor voorgelegd.

Ga door met lezen van "Integraal veiligheidsplan voor 2020-2013"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 17
REGIO - De politie heeft in het kader van het onderzoek naar het gezin uit Ruinerwold twee huiszoekingen gedaan in Zwartsluis.

Foto's: Persbureau Meter

Ga door met lezen van "Huiszoekingen gedaan in panden"

Geplaatst door B S

Tweet This!