'

Okt 18
DE WIJK - Florine Brander en Julia Raangs uit de Wijk zijn de trotse winnaars van een Gouden IKC De Horst Griffel. Deze kinderen deden mee met de schrijfwedstrijd die IKC De Horst organiseerde tijdens de landelijke Kinderboekenweek. Casper Verheij won een Gouden IKC De Horst Penseel. Hij maakte de mooiste tekening bij een voorgelezen boek.

Ga door met lezen van "Florine en Julia winnaars Gouden IKC De Horst Griffel"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 18
DE WIJK - In de winter kun je als wielrenner of mountainbiker niet zo veel naar buiten. De wegen zijn vaak glad, de dagen kort en de temperatuur nodigt niet uit. En je wilt natuurlijk wel blijven trainen zodat je in het voorjaar weer topfit op de fiets kunt stappen.

Ga door met lezen van "Winterspinnen bij Atlas Sport"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 18
ALTEVEER - Een meisje op een fiets is op de weg Alteveer met een auto in botsing gekomen vrijdagochtend. De fietser werd rijdend op het fietspad aangetikt door een automobilist die vanaf de Oosterveldweg de weg Alteveer op wilde draaien en het slachtoffer over het hoofd zag. Het meisje raakte licht gewond en kon na behandeling in de ambulance.

Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 18
DRENTHE - Op zaterdag 2 november vindt de jaarlijkse Natuurwerkdag plaats. In Drenthe gaan jong en oud op bijna zestig locaties aan de slag voor natuur en landschap.

Ga door met lezen van "Natuurwerkdag 2019: samen aan de slag voor de biodiversiteit"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 18
ECHTEN - Bij een ongeval op de Oshaarseweg in Echten is een personenauto over de kop gevlogen. Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt raakte een boom en belande op de kop op het wegdek. Het slachtoffer is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto: Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 18
Te huur m.i.v. 1 november

Opslag/bedrijfsruimte

Achthoevenweg 18b Staphorst

Totaal 160 m2
Breedte 8 meter
Diepte 20 meter- 220/380 elektra
- Water aanwezig
- Volledig geïsoleerd
- Voorzien van alarminstallatie
- Elektra na verbruik tussenmeter
- 2 parkeerplaatsen

Voor meer info: 06 21537544Meer foto's hieronder.

Ga door met lezen van "Opslag/bedrijfsruimte te huur in Staphorst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 18
IJHORST - Gedurende de wintermaanden organiseren we wederom een puzzelcompetitie en ook spel avonden, waaronder bordspelen en jokeren/rummicub.

Ga door met lezen van "IJhorster Kampioenschap legpuzzelen en spelavonden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 18
REGIO - In de cursusplaatsen Pesse-Beilen vonden vorige week woensdag de examens plaats van de basiscursus Bijenhouden 2019. De cursussen worden georganiseerd door groep Drenthe van de Nederlandse Bijenhouders Vereniging, het samenwerkingsverband van de 9 Drentse afdelingen. In Pesse – Beilen waren er maar liefst 17 kandidaten geslaagd. Waaronder ook Berto Smit uit De Wijk.

Ga door met lezen van "Succesvolle basiscursus bijenhouden "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 18
REGIO - Inwoners van Staphorst, IJhorst en Rouveen kunnen dinsdagavond 12 november 2019 opnieuw aanschuiven voor een maaltijd in het Dienstencentrum in Staphorst.

Ga door met lezen van "Internationale aanschuiftafel bij SWS "

Geplaatst door B S

Tweet This!