'

Okt 19
MEPPEL - De brandweer is zaterdagmiddag uitgerukt naar een autobrand op de A28 ter hoogte van Meppel. Toen de brandweer ter plaatse kwam sloegen de vlammen al hoog onder de motorkap vandaan. De politie heeft een rijbaan van de A28 afgesloten in verband met de brand. De brandweer heeft de brand geblust. Door de brand ontstond zo'n 2km file voor knooppunt Lankhorst. De oorzaak van de brand lijkt technisch.

Foto: Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 19
DE WIJK - Het is herfstvakantie, en prima weer voor een leuke binnen activiteit zoals Apekooi. In sporthal de Slenken in De Wijk kan dat dinsdag 22 oktober tussen 12.00 en 15.00 uur.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 19
REGIO - Zoals elk jaar zal de SWS Vrijwilligerscentrale ook in 2019 de Vrijwilligerspluim uitreiken aan een vrijwilligersorganisatie uit de gemeente Staphorst.

Ga door met lezen van "Vrijwilligerspluim 2019 in een nieuw jasje"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 19
DE WIJK - Actie4kids, beter bekend als de schoenendoosactie, gaat weer van start. Het is bij deze actie de bedoeling dat kinderen in Nederland een schoenendoos versieren en vullen met schoolspullen, verzorgingsspullen en speelgoed.

Ga door met lezen van "Schoenendoosactie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 19
DRENTHE - Het Drents Museum in Assen heeft met de tentoonstelling Iran – Bakermat van de beschaving de Museumtijdschrift Tentoonstellingsprijs 2019 gewonnen. Dat maakte Adriana Esmeijer, directeur van het Prins Bernhard Cultuurfonds, vanmiddag bekend in het Kunstmuseum Den Haag.

Ga door met lezen van "Drents Museum wint Museumtijdschrift Tentoonstellingsprijs "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 19
DE WOLDEN - Het informatiepunt geldzaken gaat in 2020 door. In het voorjaar van 2018 is het informatiepunt in De Wolden als pilot gestart. Vrij snel bleek dit informatiepunt in een behoefte te voorzien. De pilot is nu afgerond en gaat het informatiepunt regulier door.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Informatiepunt geldzaken De Wolden gaat door!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 19
DE WOLDEN - Ruim 1 jaar heeft gemeente De Wolden een actieve cliëntraad Jeugd. Deze cliëntraad bestaat uit een groep ouders en andere betrokkenen die te maken hebben met jeugdhulp.

Ga door met lezen van "Meepraten over jeugdhulp? Van harte welkom!"

Geplaatst door B S

Tweet This!