'

Okt 21
RUINERWOLD - Durf jij het aan om op 26 Oktober de " Spooktocht PSYCHO " te ontrafelen? Waarin jullie worden uitgedaagd om ongeschonden uit onze spooktocht PSYCHO te kunnen ontsnappen. We nemen jullie mee en we gaan samen op reis, een reis door ons dorp Ruinerwold. Durf jij het aan om met je vrienden/ vriendinnen mee te doen en de spooktocht op te lossen

Ga door met lezen van "Spooktocht 2019 Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 21
VEENINGEN - Op woensdag 23 oktober 2019 is het echtpaar Brouwer-Temming 60 jaar getrouwd. Burgemeester Roger de Groot feliciteert het echtpaar namens het gemeentebestuur op woensdag 23 oktober. Het echtpaar viert het jubileum in Woonzorgcentrum De Berkenhof i n Veeningen.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 21
DRENTHE - In theater De Nieuwe Kolk in Assen wordt op zaterdag 9 november een bijzondere activiteit georganiseerd voor kinderen en jongeren in Drenthe die een instrument bespelen of zingen.


Ga door met lezen van "Kinderen en jongeren gezocht voor projectorkest en projectkoor Symfonica in D"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 21
RUINERWOLD - Kapsalon Hairtrends in Ruinerwold geeft dit najaar zichzelf een metamorfose. Eigenaren Gerda en Monica hebben gekozen voor een nieuwe naam op de gevel. De kapperszaak gevestigd in een boerderij aan het Dijkhuizen, heeft een dermate specialistische ontwikkeling doorgemaakt, dat de voormalige naam niet meer paste bij identiteit van de salon. De kapperszaak met eigen haarwerkstudio gaat daarom sinds 1 oktober verder als Hair Professionals.


Ga door met lezen van "Kapsalon Hairtrends wordt Hair Professionals"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 21
RUINERWOLD - Ruinerwold kreeg vandaag de kans zich te herstellen van de ongelukkige nederlaag tegen Steenwijkerwold een week eerder. De winnaar van het duel zou daarnaast aansluiten in de top van het klassement, waardoor beide ploegen scherp aan de aftrap stonden.

Ga door met lezen van "Ruinerwold laat Smilde'94 ontsnappen"

Geplaatst door B S

Tweet This!