'

Okt 22
HOOGEVEEN – Bij een kop-staart aanrijding op de A28 ter hoogte van het knooppunt Hoogeveen zijn twee personenauto’s achter op elkaar gereden. Meerdere ambulances kwamen ter plaatse om te assisteren. De afslag van uit de rijrichting Meppel naar Groningen is door het ongeval afgesloten voor het verkeer. Door het ongeval ontstond een kilometers lange file tussen Meppel en Hoogeveen.Foto: Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 22
ZUIDWOLDE - Dinsdag 29 oktober wordt een bijzondere mijlpaal in de restauratie van de korenmolen van Zuidwolde bereikt: de volledig gerestaureerde kap wordt weer op de romp van de molen gehesen

Foto: Ben Veerbeek

Ga door met lezen van "Kap komt weer op molen Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 22
over stress en ontspanning

REGIO - Hoe houd jij alle ballen in de lucht? Je gezin, je werk, je ouders, je huishouden. Soms komt er heel wat op je af en is er weinig tijd voor jezelf.

Ga door met lezen van "Thema-avond ‘Zorgen voor jezelf’"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 22
DE WIJK/IJHORST - Voor de eerste maal is Rouw Verlicht georganiseerd in De Wijk/IJhorst. Een bijeenkomst voor nabestaanden en voor ieder die te maken heeft met rouw, in welke vorm dan ook. Een avond waarin allerlei activiteiten werden aangeboden, waar kosteloos aan deel genomen kon worden.

Ga door met lezen van "Rouw Verlicht enthousiast ontvangen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 22
RUINERWOLD - In de herfstvakantie wordt uitgaanscentrum De Klok op vrijdag 25 oktober omgetoverd tot een heuse indoor lasergame area. Obstakels, rook, lasers en lichten zorgen voor een spectaculaire omgeving waarin teams met elkaar de strijd aangaan.

Ga door met lezen van "De Klok wordt omgetoverd tot Indoor Lasergame Area!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 22
DE WIJK - Wat is er nou leuker dan hardlopen in de natuur? Tijdens deze cross loop je dwars door de bossen van Dunningen bij De Wijk. Je komt over kronkelende bospaden en singletracks, zompige weilanden en je moet ploegen door mul zand. Je hebt ook echt de tijd om af en toe even om je heen te kijken en te genieten van de natuur. Of je nu jong, oud, snel of langzaam bent: iedereen kan crossen.

Archief BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Dunningen Crossloop"

Geplaatst door B S

Tweet This!