'

Okt 23
RUINEN - Gedeputeerde Staten willen een subsidie van € 212.952 toekennen aan een herontwikkelingsproject in Ruinen. Dit plan zorgt voor een kwaliteitsverbetering van het dorp. Het college stelt aan Provinciale Staten voor deze projecten mogelijk te maken.

Ga door met lezen van "Subsidie vergroten leefbaarheid in Ruinen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 23
DE WIJK - Het harmonieorkest en het slagwerkensemble van de Koninklijke muziekvereniging Apollo in De Wijk maken als sinds vele jaren gebruik van de door Interieurwereld Van de Belt ter beschikking gestelde vrachtauto’s voor het vervoer van het instrumentarium naar de verschillende locaties waar de orkesten optreden in binnen en buitenland.Ga door met lezen van "Apollo bedankt Interieurwereld"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 23
Unieke projecten omlijsten viering 75 jaar vrijheid in Drenthe

DRENTHE - In 2020 wordt landelijk 75 jaar bevrijding gevierd. Een uniek lustrum, waar ook in Drenthe uitgebreid bij wordt stilgestaan. Vanmiddag werd op het provinciehuis in Assen alvast beknopt vooruitgeblikt naar het programma voor de viering van 75 jaar vrijheid in Drenthe.

Ga door met lezen van "Unieke projecten omlijsten viering 75 jaar vrijheid in Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 23
DE WOLDEN - Het is echt herfst, en dat zie je nu de meeste bomen hun bladeren laten vallen. Voor de gemeente is dit het moment om op verschillende plekken in de dorpen bladkorven neer te zetten. Vanaf heden kunt u de bladeren weer in de korven gooien.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Bladkorven weer geplaatst "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 23
DE WIJK - Maandagmorgen 21 oktober werd Roelof Hulzebos even in het zonnetje gezet vanwege zijn afscheid als scheidsrechter in de voetbalwereld. Maar liefst vijftig jaar heeft hij deze taak (een van) vervuld maar hij vond het nu wel mooi geweest.

Ga door met lezen van "Roelof Hulzebos neemt na 50 jaar afscheid als scheidsrechter"

Geplaatst door B S

Tweet This!