'

Okt 25
BoekStartuurtje Special – Muziek op Schoot

DE WOLDEN - Kinderen kunnen al heel jong genieten van muziek en muzikale spelletjes. Vol aandacht luisteren ze naar liedjes en instrumenten. Je hoeft zelf niet muzikaal te zijn. Jouw kind vindt het altijd mooi als je zingt, ook als je zelf denkt dat het misschien wel beter zou kunnen.

Ga door met lezen van "Muzikale ochtenden in de vier bibliotheken "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 25

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 25
ECHTEN/RUINEN - Vrijdag 18 oktober zijn de social sofa’s voor het beleeffietspad Echten-Ruinen onder grote belangstelling officieel onthuld door wethouder Gerrie Hempen-Prent. De banken zijn geplaatst bij het Woldenpad en bij de kruising met het Mr. Cramerpad.Ga door met lezen van "Social sofa’s onthuld"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 25
DE WOLDEN - Ruim 1 jaar heeft gemeente De Wolden een actieve cliëntraad Jeugd. Deze cliëntraad bestaat uit een groep ouders en andere betrokkenen die te maken hebben met jeugdhulp.

Ga door met lezen van "Meepraten over jeugdhulp? Van harte welkom!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 25
RUINEN - Bewegen is belangrijk voor iedereen! Naar mate men ouder wordt is het op peil houden van fitheid en gezondheid steeds belangrijker. Daarom krijgt iedere 70+er uit Ruinen en omgeving in week 41 een uitnodiging voor een Fitheidstest op maandag 4 november in dorpshuis ’t Neie Punt in Ruinen.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Fit en gezond in Ruinen "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 25
ZUIDWOLDE - Op vrijdagavond 8 november organiseert Ondernemersvereniging Zuidwolde een sfeervolle koopavond. Tussen 18.00 en 21.00 uur zijn veel winkels en horecagelegenheden open.

Ga door met lezen van "Gezellige Hoofdstraat tijdens Rode Loperavond "

Geplaatst door B S

Tweet This!