'

Okt 26
RUINEN - Beleef de duisternis in Nationaal Park Dwingelderveld tijdens de Nacht van de Nacht. In de nacht van 26 op 27 oktober gaat de wintertijd in en is het een uur langer donker. Natuur- en milieufederaties hebben die nacht daarom uitgeroepen tot Nacht van de Nacht

. Foto: Andries-de-la-Lande-Cremer

Ga door met lezen van "Beleef de nacht in het Dwingelderveld"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 26
FORT - Elkaar ontmoeten onder het genot van een heerlijke kop eigengemaakte soep kan weer in Fort op dinsdag 29 oktober, ook is er zelfgebakken brood en boerenkaas afkomstig uit het dorp. Gezellig met elkaar eten en samen in gesprek in dorpshuis De Snikke ’t Jaagpad 2 in Fort. De inloop is vanaf 12.00 uur. Iedereen is welkom. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd, richtprijs is € 3,00. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lotte Koolhof: lottekoolhof@welzijndewolden.nl of 0528-378686.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 26
DE WIJK - DE WIJK – Het was zaterdag 26 oktober 2019 een heugelijke dag voor Snel Kooy (85) en Corrie Kooy – Van Minde (87). Beide echtelieden stapten 60 jaar geleden in het huwelijksbootje. Burgemeester De Groot van De Wolden kwam het diamanten bruidspaar daarom persoonlijk feliciteren met een bos bloemen. Corrie en Snel genoten zichtbaar van het plezierige en persoonlijke gesprek met hun vriendelijke burgervader.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Echtpaar Kooy – Van Minde kijkt dankbaar terug op 60 jaar lief en leed"

Geplaatst door B S

Tweet This!