'

Okt 27
RUINEN - Ruinen heeft zondagmorgen tijdens de kerkdienst, en in de Bron op gepaste wijze afscheid genomen van dorps dominee Georg Naber.

Bekijk alle foto's Jans Schulting

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 27
RUINERWOLD - Op 2 november is het Nationale Natuurwerkdag! In samenwerking met Landschapsbeheer Drenthe en Doomijn organiseert Speeltuinvereniging de Woldklimmers een leuke ochtend voor kinderen van Ruinerwold en omstreken.

Ga door met lezen van "Natuurwerkdag De Woldklimmers"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 27
RUINERWOLD - De najaarsvoorstellingen van rederijkerskamer UDI staan voor de deur. Op zaterdag 2 en 9 november zijn alle toneelliefhebbers om 20.00 uur van harte welkom bij café Centraal in Ruinerwold. De middagvoorstelling wordt de eerste zaterdag van november opgevoerd om 14.00 uur.Ga door met lezen van "Rederijkerskamer UDI speelt ‘De Bunder’"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 27
DE WOLDEN - Vraag Stichting OCO voor Hulp en Advies in De Wolden. Cliëntondersteuners van stichting OCO helpen u onafhankelijk en gratis met vraagstukken over zorg, veiligheid, wonen, onderwijs, werk, inkomen en financiën.

Ga door met lezen van "Zorgbeschikking van de gemeente ontvangen en weet u niet hoe u verder moet?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 27
ZUIDWOLDE - Op zaterdag 2 november doet Natuurverenging Zuidwolde mee aan de nationale Natuurwerkdag in samenwerking met Landschapsbeheer Drenthe.

Ga door met lezen van "Natuurwerkdag in Zuidwolde "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 27
DRENTHE - In juni 2020 vinden de Nederlandse Loterij NK wegwielrennen op en rond de Col du VAM plaats, vlakbij het Drentse Wijster. Het is voor het eerst dat de Nederlandse kampioenschappen wegwielrennen naar de Col du VAM trekt. De wegwedstrijden vinden plaats op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 juni.

Ga door met lezen van "Nederlandse Loterij NK wegwielrennen 2020 op de Col du VAM"

Geplaatst door B S

Tweet This!