'

Okt 28
DE WIJK - De buurt rondom de Briëtweg, Wilhelminaweg en Beatrixweg in De Wijk is de laatste jaren behoorlijk opgeknapt. Mooie woningen, goed aangelegde wegen en ook de vijver ligt er weer prachtig bij. Een klein detail, het officiële straatnaambord van de Wilhelminaweg ontbreekt nog steeds. Er was door omwonenden al eens naar geïnformeerd, doch zonder resultaat.

foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "De Wilhelminaweg heeft nu ook een straatnaambord!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 28
RUINERWOLD - Ruinerwold - Zonnebloem afdeling De Wolden houdt op 30 oktober een middag in de Buddingehof te Ruinerwold. De deelnemers worden getrakteerd op een middag met accordeonmuziek van Jannes Kleene.

Ga door met lezen van "Meezingen op accordeonmuziek met de Zonnebloem"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 28
DE WIJK - Businessclub Wacker heeft een biljart geschonken aan zorgcentrum Dunninghe in De Wijk. Een biljart stond al langer op het wensenlijstje van de senioren. Afgelopen vrijdagmiddag werd deze officieel overgedragen. Onder luid applaus van de zaal vol supporters, werd de eerste afstoot op het groene laken verricht door twee bewoners.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "BC Wacker schenkt biljart aan Dunninghe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 28
IJHORST - Op maandagavond 4 november heeft Natuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.” dhr. Marc Siepman uitgenodigd voor een presentatie over ‘kleine beestjes’.

Ga door met lezen van "Alle Kleine Beestjes Helpen.’ "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 28
RUINERWOLD - Memento Mori doet zaterdag 2 november mee aan open bedrijvendag. Die dag staat de deur van de pas gerenoveerde aula voor iedereen open. Tevens informeren ze u graag over de mogelijkheden die er zijn in de aula, en ook over de voordelen van het lidmaatschap van de vereniging.

De plaatselijke uitvaartvereniging Memento Mori doet zaterdag 2 november mee aan de Open Bedrijvendag Drenthe (meer info op: https://obdd.nl/ )

Ga door met lezen van "Memento Mori doet mee aan open bedrijvendag"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 28
KOEKANGE - Sigrid S paardencoach zet haar staldeuren open op 2 november 2019. Kom kennismaken met Sigrid en haar paarden Verena, Amber en Barones. Heb je interesse om tijdens deze dag te ervaren wat paardencoaching voor jou kan betekenen? Meld je dan aan bij steenbergensigrid@gmail.com of via 0640557722. Noordwijkerweg 1, 7958 pe koekange

Geplaatst door B S

Tweet This!