'

Okt 29
ZUIDWOLDE - Vandaag heeft het buurtteam Noord afscheid genomen van wijkagent Tonnie Takens. Zijn collega's dankten Tonnie hartelijk voor zijn inzet en bijdrage voor de buurtteams en wensten hem veel succes in zijn nieuwe baan!

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 29
RUINEN - Aanleg kunstgrasvelden gestart. Maandag 28 oktober gaf wethouder Jan van ’t Zand, samen met voorzitter Bert Mulder van vv Ruinen, het officiële startsein voor de aanleg van een kunstgrasveld op sportpark Ruinen.

Ga door met lezen van "Start aanleg kunstgrasveld voetbalvereniging Ruinen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 29
REGIO - Als 20 jaar geleden poker een sport leek dat was weggelegd voor slechts een kleine selecte groep mensen, dat is de realiteit veranderd. De situatie van nu is dat poker een van de meest snel groeiende sporten ter wereld is.

Bron onbekend>>> Pokernews

Ga door met lezen van "Een groeiende poker traditie in noord Nederland"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 29
KOEKANGE - Vanaf half oktober worden er weinig Walking Football toernooien georganiseerd. De Old stars van Vitesse ’63 organiseren daarom een mini toernooi. Deelnemende teams zijn in ieder geval HZVV (Hoogeveen), Dedemsvaart en Vitesse ’63. Wij zijn nog op zoek naar een 4e team.

vitesse

Ga door met lezen van "Walking Football"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 29
RUINERWOLD - Op dinsdag 5 november organiseert Veilig Verkeer, de afdeling De Wolden in samenwerking met de afdeling Meppel wederom een verkeers-opfriscursus/training voor verkeersdeelnemers. Dit is een leuke/leerzame dag voor personen van 60 jaar en ouder om hun rijvaardigheid te testen. Dit gebeurt onder begeleiding van erkende rijinstructeurs in de auto van de deelnemers.

Ga door met lezen van "Verkeers-opfriscursus Veilig Verkeer afd. De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 29
Verslag Zandhuizen - Ruinerwold
RUINERWOLD - Zandhuizen-uit, dat was alweer een tijdje geleden. Circa 20 jaar geleden werd onder Evert Zwiers voor het laatst in het 308 inwoners tellende dorp gespeeld.

Ga door met lezen van "Ruinerwold verliest wedstrijd met 2 gezichten"

Geplaatst door B S

Tweet This!