'

Okt 30
DE WIJK - Twintig jaar Dickninger Geuzen is een goede reden om op zondag 3 november een middagconcert te geven in het dorpshuis De Havezate in de Wijk, aanvang 14.00 uur, zaal open om 13.30 uur.

DG bij de heropening Dorpsstraat op 19 mei 2019. Archief BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Twintig jaar Dickninger Geuzen 1999-2019"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 30
ECHTEN - Op donderdag 21 november organiseert Bruisend ZP samen met ZP Meppel en ZP Westerveld een avond voor alle ZP'ers in Meppel, De Wolden, Westerveld en omgeving. Thema van deze bijeenkomst is: Hoe koude acquisitie toch heel warm kan zijn; de kunst van een goed gesprek volgens Maria Boelens

Ga door met lezen van "Bijeenkomst voor alle ZP'ers "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 30
RUINEN - Aan de Tolhuisweg in Ruinen is een schuur afgebrand woensdagochtend. De brandweer heeft het vuur geblust en overslag naar een belendende perceel voorkomen. Over de oorzaak is niets bekend.

Foto Persbureau Meter


Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 30
MEPPEL - Circus Okidoki heeft de afgelopen tijd twee donaties ontvangen. Stichting Grote Broer ondersteunt Okidoki met een donatie van 750 euro als bijdrage voor de aanschaf van een vanggordel (een hulpmiddel om veilig salto’s te leren).

Ga door met lezen van "Donaties voor Kindercircus Okidoki"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 30
DE WIJK - Het dorpshuis van de Wijk is nu echt van het dorp. Twee weken geleden heeft het bestuur van de Havezate, namens het dorp, officieel het beheer van het dorpshuis van de gemeente overgenomen. ‘Dus nu bepalen we als dorp zelf hoe we van de Havezate een gezond en levend dorpshuis maken voor alle dorpsbewoners’ zegt Jan Boerstra. Samen met Jikke Tuiten en Mark van Braam onlangs toegetreden tot het nieuwe bestuur.

De drie nieuwe bestuursleden v.l.n.r. Jan Boerstra, Mark van Braam en Jikke Tuiten. Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Havezate is nu echt van het dorp"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 30
RUINERWOLD - Het regionaal Comité Unicef Meppel e.o organiseert op zondag 17 november in samenwerking met de Meppeler Bridgeclub een Bridgedrive voor Unicef in Ruinerwold. De opbrengst komt geheel ten goede aan Unicef. U wordt van harte uitgenodigd om deel te nemen.

Ga door met lezen van "Bridgedrive voor Unicef "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 30
ZUIDWOLDE - Deze week is een start gemaakt met de werkzaamheden aan de kruising Hoofdstraat– Steenbergerweg in Zuidwolde. De kruising wordt volledig vernieuwd en vervangen door stenen in dezelfde kleur als in de Hoofdstraat centrum. De kruising wordt ingericht als 30 kilometer-zone. Wethouder Hilda Mulder: “Het resultaat moet een aantrekkelijk en veilig kruispunt zijn”.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Hoofdstraat-Steenbergerweg ondergaat metamorfose"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 30
STAPHORST - Op woensdagmiddag 13 november is er een gezellige en smakelijke High tea tijdens de vaste info-middag van SWS in het Dienstencentrum. De brandweer zal een informatieve bijdrage leveren aan deze middag. Kosten zijn in totaal € 7,50/3 strippen per persoon. Aanmelden vooraf is gewenst. Alle 24+ers zijn van harte welkom. Meer informatie via 0522 – 465143 of info@sws-staphorst.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!