'

Okt 31
DE WOLDEN - De gemeente De Wolden is de winnaar van de titel ‘Kleine Gemeente met Schoonste Winkelgebieden’ in de verkiezing van het Schoonste Winkelgebied 2019.


Onder: Rinze van der Born van NederlandSchoon feliciteert wethouder Jan van 't Zand. © Bram Oostdijk

Ga door met lezen van "De Wolden winnaar Schoonste Winkelgebieden’ "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 31
Naast paardenevenementen op terrein CH de Wolden

ZUIDWOLDE - Dinsdag 29 oktober 2019 heeft het college van burgemeester en wethouders het besluit genomen dat er ook andere evenementen plaats mogen vinden op het terrein van CH de Wolden. Dit besluit is genomen na een lange en zorgvuldige voorbereiding, waarin veelvuldig contact is geweest met zowel het bestuur van het concours hippique en de omwonenden van het terrein.


Ga door met lezen van "Ook andere evenementen toegestaan op terrein CH de Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 31
DE WIJK - Het was griezelig gezellig op het Griezelfeest afgelopen dinsdag op de BSO van IKC De Horst. Heksen, skeletten, monsters en allerlei creepy figuren kwamen samen griezelen, enge soepjes eten, lekker kliederen met slyme en nog veel meer griezelige activiteiten.

Ga door met lezen van "Griezelfeest bij IKC De Horst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 31
IJHORST - Eline Vedder is tijdens de cultuurmiddag van donderdag 21 november aan het woord. Zij is actief bij het CDA en LTO Nederland. Als werktuigbouwkundige-nerd-uit-de-stad is zij boerin geworden.

Ga door met lezen van "Cultuurmiddag met Cultuurmiddag in de Poele"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 31
RUINEN - Van 1 november 2019 tot 1 april 2020 gaat Bezoekerscentrum Dwingelderveld van Natuurmonumenten over op de winterstand. Dat betekent dat het bezoekerscentrum aan de Benderse 22 in Ruinen niet meer dagelijks geopend is. Bezoekers kunnen in deze periode van woensdag tot en met zondag tussen 10.00 en 17.00 uur terecht voor informatie over Nationaal Park Dwingelderveld, een leuke speurtocht of een kop koffie met Boswachtersbrok.

Nationaal Park Dwingelderveldfoto: Natuurmonumenten / Andries de la Lande Cremer.

Ga door met lezen van "Winteropenstelling bezoekerscentrum"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 31
KOEKANGE - Elke woensdagochtend is mijn atelier open voor iedereen die nieuwe creatieve technieken wil ontdekken.

Ga door met lezen van "Open atelier en workshops"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 31
ZUIDWOLDE - Dinsdagochtend 29 oktober bekeken vele molenliefhebbers hoe de molen van Zuidwolde zijn kap weer terugkreeg. Molenmakerij Groot Wesseldijk was na een periode van zo’n 10 maanden zo ver met de restauratie dat de opgeknapte kap weer teruggeplaatst kon worden op de eveneens gerestaureerde romp. Ook de stalen balken die de basis van de wieken vormen, de roeden in molentermen, werden in de kap gestoken.

foto: Ben Veerbeek


Ga door met lezen van "Kap en wiekenroeden weer op molen Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 31
DRENTHE - Op vrijdagmiddag 8 november kunnen bezoekers deelnemen aan een rondleiding langs de architectuurgeschiedenis van het prachtige monumentale pand van het Drents Archief.

Ga door met lezen van "Architectuurgeschiedenis Drents Archief"

Geplaatst door B S

Tweet This!