'

Nov 30
KOEKANGE - De Zoekgroep Willeke Dost heeft zaterdagmiddag een tent op gezet langs de Koekanger Dwarsdijk op een schouw-pad naast het perceel van de pleegouders van de verdwenen Willeke Dost. Jan Huze van de De zoekgroep Willeke Dost zegt het terrein te bewaken tot dat justitie het van hun overneemt.

Foto: Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 30
RUINERWOLD - De Kleinste Kruidenier van Nederland, Henk Smit van Opoe's Erfenis doet zijn winkel van de hand. Vanwege gezondheidsreden lukt het Smit niet langer om zijn zaak te runnen. De inwoner van Ruinerwold is al 44 jaar diabetes patiënt, en werd afgelopen zomer twee getroffen door een herseninfarct.Ga door met lezen van "Henk Smit doet Opoe's Erfenis van de hand"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 30
MEPPEL - De brandweer heeft vrijdagmiddag een hoogwerker ingezet om een poes uit een boom te bevrijden aan de Hesselterweg in Meppel. De kat zat daar al enige tijd en durfde de boom niet meer uit. De brandweer kreeg als dank een slagroomtaart van de eigenaar van de poes.


Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 30
ANSEN - Maandag 2 december brengt CDA-Tweede Kamerlid Agnes Mulder een bezoek aan het Dorpshuis in Ansen. Ze zal daar tussen 13:30 en 15:00 uur op een bijeenkomst zijn waarin ze in gesprek gaat met Samen Energie Neutraal (SEN).

Ga door met lezen van "Tweede Kamerlid Agnes Mulder bezoekt Ansen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 30
en ontvang een gratis energiescan!

DE WOLDEN - Heeft jullie vereniging een accommodatie in eigen beheer en willen jullie besparen op de energierekening? Vraag dan voor 5 december een gratis energiescan aan!

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Meld je sportvereniging aan"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 30
DRENTHE - In het kader van de tentoonstelling Mijne Kinderlijke Traanen van kunstenaar Alle Jong in KINK organiseert het Drents Museum op zaterdag 14 december in vintage & kringloopzaak Verkoopfabriek Assen vanaf 14.00 uur verschillende optredens.

Ga door met lezen van "Performances Een nieuw leven in Verkoopfabriek "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 29
HOOGEVEEN - Bij een ongeval op de A37 tussen 5 personenauto's zijn twee personen gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak kwamen ter hoogte van Knooppunt Hoogeveen meerdere auto's met elkaar in botsing. Hier op ontstond 4km file op de A28 waarin diverse kop-staart aanrijdingen plaats vonden. Twee personen raakten bij het ongeval gewond.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 29
Een geweldig programma dat een lust voor oog en oor is!

IJHORST/DE WIJK - Zaterdag 14 december nodigt popkoor Nameless u uit voor een muzikale kerstavond in een sfeervol ingerichte kerk van IJhorst-de Wijk. Het koor werkt al maanden lang aan een avondvullend programma die u muzikaal voorbereid op het aanstaande Kerstfeest.


Ga door met lezen van "Kerstconcert Christmas Lights"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 29
DE WIJK - Op 30 januari 2020 organiseert vv Wacker een scheidsrechter-avond met betaald voetbal scheidsrechter Siemen Mulder. Deze avond zal Siemen Mulder (KNVB scheidsrechter Eredivisie) ons meenemen in de achtergronden van het scheidsrechter zijn in het betaald voetbal.

Ga door met lezen van "Scheidsrechter Siemen Mulder komt naar vv Wacker"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 29
DE WIJK - Bij aanvang van de Adventstijd, die zondag 1 december van start gaat, hoor je de geluiden van de Midwinterhoorns aan de oevers van de Reest. 'Zee bloast um beurten de boodschap vèdan, dät`t duuster mut goan want `t lich kump d`r an'.

Riestebloazers (2)A

Ga door met lezen van "Rieste Blaozers laten weer van zich horen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 29
STAPHORST - Op vrijdag 27, zaterdag 28 en maandag 30 december bent u in ’t Koetshuus aan de Gemeenteweg 83a in Staphorst weer van harte welkom op de 17e eindejaarsexpositie. Een groot aantal verzamelaars en vrijwilligers zijn weer bereid om deel te nemen aan deze bijzondere verzamel expositie.

Ga door met lezen van "Een nieuwe eindejaarsexpositie in ’t Koetshuus"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 29
ECHTEN - De NAM gaat op het terrein van de Westerbergen in Echten een ijsbaan opbouwen van 30 november tot 5 januari. Deze ijsbaan, met echt ijs, is overdag beschikbaar voor de basisscholen en kinderopvangcentra uit de Wolden.

Ga door met lezen van "IJsplein Echten wordt opgebouwd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 28
KOEKANGE - Op vrijdag 15 november 2019 organiseerde Vitesse ’63 Old Stars hun Herfsttoernooi. Deelnemende teams kwamen uit Steenwijk, Hoogeveen en Dedemsvaart. Dit toernooi stond in het teken van het oefenen van Walking Football.Ga door met lezen van "Walking Football De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 28
RUINERWOLD - Het regionaal bekende Meppeler Mannenkoor verzorgt zondag 15 december een sfeervol Kerstconcert in de Bartholomeuskerk op Blijdenstein in Ruinerwold. Onder leiding van dirigent Roelof Bosma uit Hoogeveen brengt het koor een breed kerstrepertoire ten gehore bestaande uit onder andere bekende Engelse en Duitse klassieke kerstnummers, maar ook prachtige nummers zoals het bekende Franse kerstlied Jesus chez les Bretons.

Ga door met lezen van "Meppeler Mannenkoor verzorgt Kerstconcert Blijdenstein"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 28
STAPHORST - Op woensdag 18 december a.s. is er een gezellige kerstmiddag in het Dienstencentrum in Staphorst, waar iedereen boven de 24 jaar van harte welkom is vanaf 14:00 uur. De middag is muzikaal aangekleed met sfeervolle muziek door de harmonicaclub.

Ga door met lezen van "Kerst bij SWS in Staphorst "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 28
STAPHORST - Chalet- en mantelzorgwoning specialist Duntep verhuist naar een nieuw pand op het industrieterrein van Staphorst. Het huidige kantoor en de fabriekshal zijn te klein geworden om nog voor een gezonde groei te kunnen zorgen. Na bijna 60 jaar zullen de werkzaamheden aan de Halfweg gestaakt worden. Op 6 januari zal er definitief intrede worden gedaan in het nieuwe bedrijfspand aan de Wethouder Wassebaliestraat 10.


Ga door met lezen van "Duntep verhuist naar nieuw pand"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 28

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 27
MEPPEL - Nu de jaren van de Tweede Wereldoorlog steeds verder van ons af komen te staan zijn het vooral de beelden die het verleden zichtbaar maken.

Ga door met lezen van "Zoektocht naar foto’s uit de Tweede Wereldoorlog"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 27
DE WIJK - Het beheer van ontmoetingscentrum de Havezate organiseert op 11 december een kerst-middag voor ouderen. Dirk Kok uit Rouveen oud-beheerder van de museumboerderij in Staphorst neemt u deze middag mee met een lezing over oude volksverhalen en volksgeloof. Jan Tijink gaat een kerstverhaal vertellen in het Drents.

Kerstmiddag Welzijn Ouderen (7)Aarchieffoto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Kerstmiddag op woensdag 11 december"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 27
RUINERWOLD - De tuinploeg van het erf Blijdenstein vraagt hulp op zaterdagmorgen 30 november. Gezellig werken op het kerkelijk erf. De jaarlijkse doedag is op zaterdag 30 november 2019 vanaf 8.45 uur tot ongeveer 12.00 uur. We gaan snoeien, vijver opschonen, blad ruimen enz. Natuurlijk is er gelegenheid om koffie te drinken. U wordt van harte uitgenodigd om te helpen onder deskundige leiding. Deze doemorgen wordt altijd door de 'tuinmannen' als een gezellige morgen ervaren. Komt u ook een paar uurtjes helpen??

Geplaatst door B S

Tweet This!

(Pagina 1 van 9, totaal 170 artikelen)