'

Nov 2
LINDE - Op 10 november 2019 geeft Tirolerkapel "De Lindelanders" een jubileum koffieconcert. De Lindelanders bestaan dit jaar 40 jaar. Aan dit jubileumconcert werkt ook piratenkoor ’t Zwarte Gat mee. Dit belooft een gezellige morgen te worden samen.

Ga door met lezen van "Lindelanders geven jubileum koffieconcert"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 2
RUINERWOLD - Dames Actief is een groepje dames uit Ruinerwold die elke woensdagmorgen van 8.45 uur tot 9.45 uur gymles krijgen van Reina Boxem in de sporthal van Ruinerwold. Reina doe dit nu al twintig jaar. Hiervoor is zij even in het zonnetje gezet met een mooie bos bloemen. Vrijdagmiddag is dit met zevenentwintig dames gezellig gevierd onder het genot van een hapje en drankje en midgetgolf in het donker. Het was een hele gezellige middag aldus een van de dames.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 2
ZUIDWOLDE - Op donderdag 14 november organiseert Natuurvereniging Zuidwolde een foto- en filmavond waar amateurfotografen en -filmers hun mooiste natuurbeelden kunnen laten zien. De presentatieavond vindt plaats in De Boerhoorn en begint om 20.00 uur.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Genieten van natuurfoto’s en -films in De Boerhoorn"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 2
BERGHUIZEN - De Eikenheuvel Organiseert Koffieconcert op 17 november om 11 uur. Met pianist Markt Beursgens en celliste Hanne Steffers. Zij spelen stukken van Frans Schubert: Arpeggione Sonata en Richard Strauss: cello sonate opus 6

Ga door met lezen van "De Eikenheuvel Organiseert Koffieconcert "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 2
Binnenkijken in Drentse woningen tijdens de Duurzame Huizen Route

DRENTHE - Als het gaat om aardgasvrij maken van woningen is voor veel mensen de vraag; Hoe doe je dat? Het platform de Nationale Duurzame Huizen Route biedt de unieke gelegenheid voor woningbezitters om zich daarop te oriënteren. Op 2 en 9 november stellen honderden huiseigenaren in Nederland hun duurzame woning open voor bezoek.

Ga door met lezen van "Huiseigenaren laten zien dat het zonder aardgas kan"

Geplaatst door B S

Tweet This!