'

Nov 4
RUINERWOLD - Na drie wedstrijden zonder overwinning kon Ruinerwold zich tegen SV Hoogersmilde herpakken. De laatste keer dat beide ploegen in competitieverband tegen elkaar speelden was op 24 februari 2008. Ruinerwold won destijds met 7-1, in een seizoen waarin Hoogersmilde degradeerde.

Ga door met lezen van "Ruinerwold wint, maar overtuigt niet."

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 4
DE WIJK - De ReestWalk 2019 vond zondag jongstleden voor de derde maal plaats. Wederom genoten meer dan duizend wandelaars van het Reestdal en het onverwacht zachte en mooie weer. Er werd gestart en gefinisht op Châteauhotel-en restaurant de Havixhorst.

Ga door met lezen van "Wandelaars Reestwalk genieten van zacht herfstweer"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 4
ECHTEN - Het Brian Chartrand Trio nummers komt op woensdag 6 november naar Klein Paradiso in Echten. Ze gaan nummers zingen die ontstaan zijn in Laurel Conyon. Brian Chartrand heeft eerder gespeeld in Klein Paradiso met het trio The Sweet Remains.

Ga door met lezen van "Brian Chartrand Trio speelt in Klein Paradiso"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 4
ZUIDWOLDE - Ondernemersvereniging Zuidwolde houdt op vrijdagavond 8 november een sfeervolle koopavond. Tussen 18.00 en 21.00 uur zijn veel winkels en horecagelegenheden open.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van " Rode Loperavond"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 4
DRENTHE - De zevende editie van de Nationale Duurzame Huizen Route is van start. Op 2 november gaven gedeputeerde Tjisse Stelpstra van provincie Drenthe en wethouder René van der Weide van gemeente Emmen het landelijke startsein.

Ga door met lezen van "Duurzaamheid begint achter de voordeur"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 4
ZUIDWOLDE - Bij Museum De Wemme in Zuidwolde werd afgelopen zaterdag het seizoen als vanouds afgesloten met 'Smullen op Slachtdag'. En daar was heel veel animo voor. Tevens waren er allerlei culinaire en culturele activiteiten in het museum en op de binnenplaats in grote tenten.

foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Slachtdag De Wemme druk bezocht"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 4
IJHORST - Op zaterdag 9 november gaat Natuurbeschermingsvereniging ‘IJhorst-Staphorst e.o.’ een insectenhotel bouwen met de jeugd.

Ga door met lezen van "Insectenhotel bouwen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 4
STAPHORST - Zaterdag 2 november 2019 werd de jaarlijkse vijfkamp door Reddingsbrigade Staphorst georganiseerd. Hierbij wist de thuisbrigade zowel de wedstrijd als de verenigingsestafette te winnen. Zwemmers van de brigades uit Hasselt, Raalte, Staphorst, Zwartsluis en Zwolle streden tijdens deze wedstrijd tegen elkaar.

Ga door met lezen van "Eerste prijs voor Reddingsbrigade Staphorst met de vijfkamp"

Geplaatst door B S

Tweet This!