'

Nov 7
MEPPEL - Stichting Grote Broer heeft ook dit jaar weer een Sinterklaasactie. Niet iedereen kan sinterklaas vieren, omdat het soms financieel tegenzit. Grote Broer wil graag helpen. Ken je een kind uit de regio Meppel dat een steuntje in de rug verdient, vraag dan een cadeaukaart aan via de website.

Ga door met lezen van "Sinterklaasactie Stichting Grote Broer"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 7
ZUIDWOLDE - Zondag 24 november is er een talentenjacht, speciaal voor mensen met een beperking in ontmoetingscentrum De Boerhoorn. Kun je goed dansen, zingen, playbacken of iets heel anders en wil je dit graag laten zien aan een deskundige jury? Geef je dan voor woensdag 20 november op via leonoorcolenbrander@welzijndewolden.nl of tel. 0528 – 378686.Ga door met lezen van "Talentenjacht in De Boerhoorn"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 7
Aanmeldingen voor nieuwe vervoersdienst gestart

STAPHORST - Inwoners van de gemeente Staphorst die gebruik willen gaan maken van de nieuwe vervoersdienst ANWB AutoMaatje Staphorst kunnen zich vanaf heden aanmelden bij Stichting Welzijn Staphorst (SWS).

Ga door met lezen van "ANWB Automaatje Staphorst zoekt deelnemers"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 7
RUINERWOLD - CDA De Wolden wil geen uitstel van de aanleg van een fietspad langs de Havelterweg. Hiervoor wordt een motie ingediend tijdens de begrotingsvergadering. Het college van B&W De Wolden pleitte onlangs voor uitstel van de aanleg van het fietspad langs de Havelterweg.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl


Ga door met lezen van "CDA wil aanleg fietspad Havelterweg"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 7
STAPHORST - Zoals elk jaar reikt de SWS Vrijwilligerscentrale ook in 2019 de Vrijwilligerspluim uit aan een vrijwilligersorganisatie uit de gemeente Staphorst.

Ga door met lezen van "Stemmen op vrijwilligersorganisatie gestart"

Geplaatst door B S

Tweet This!