'

Nov 8
RUINERWOLD - Op zaterdag 2 november, heeft Uitvaartvereniging Memento Mori voor het eerst meegedaan met de open bedrijvendag. De aanleiding om mee te doen met deze dag was om de inwoners van Ruinerwold kennis te laten maken met de gerenoveerde aula in hun woonplaats en de mogelijkheden te laten zien wat een aula te bieden kan hebben.
Ga door met lezen van "Geslaagde open dag voor Memento Mori"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 8


Klik voor groot

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 8
HOOGEVEEN - Op de Willemskade in Hoogeveen is een automobilist tegen een boompje gereden. De bestuurder van het voertuig raakte niet gewond. De oorzaak is nog onduidelijk. De auto werd met schade door een berger afgesleept.


Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 8
RUINENWOLD - In de Coop Ruinerwold zal de jaarlijkse voedselactie worden gehouden op zaterdag 9 november van ca. 9.00 – 16.00 uur. In de supermarkten delen vrijwilligers voedsellijstjes uit aan het winkelend publiek. De klanten kunnen producten van het lijstje kopen en afgeven aan de vrijwilligers.

Ga door met lezen van "Dorcas voedselactie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 8
ZUIDWOLDE - Vanmorgen brachten 16 kinderen van De Dissel uit Ruinerwold een ontbijtje bij burgemeester Roger de Groot in het gemeentehuis. Zo gaven ze met dat gezamenlijk Burgemeestersontbijt het goede voorbeeld in de week van het Nationaal Schoolontbijt, waarbij opgeteld een half miljoen kinderen samen gezond ontbijten op 2.750 basisscholen. Dit jaar met het thema: Neem de tijd voor je ontbijt!
Ga door met lezen van "Kinderen brengen burgemeester ontbijtje in het gemeentehuis"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 8
Workshop Rechtbankarchieven in het Drents Archief

DRENTHE - Kom je uit een familie van roodharige messentrekkers? Had een van je voorouders iets op zijn of haar kerfstok? Of heeft er een opvallende overval plaatsgevonden in jouw geboortedorp? Je kunt het terugvinden in de archieven van de arrondissementsrechtbank Assen.

Ga door met lezen van "Grasduinen in oude vonnissen "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 8
ZUIDWOLDE - De werkzaamheden kruising Hoofdstraat-Steenbergerweg in Zuidwolde verlopen (mede door het goede weer) voorspoedig. Dit betekent dat fase 1 in de loop van deze week wordt afgerond.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Werkzaamheden kruising verlopen voorspoedig"

Geplaatst door B S

Tweet This!