'

Nov 9
ECHTEN - De toneelspelers van De Heidebloem zijn druk aan het repeteren voor hun uitvoering. Op zaterdagavond 16 november houdt de toneelvereniging haar jaarlijkse toneeluitvoering in de Westerbergen in Echten.


Ga door met lezen van "Berend is van de kaort in Echten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 9
ZUIDWOLDE - In ontmoetingscentrum De Boerhoorn in Zuidwolde wordt op dinsdag 19 november de speelfilm ‘Liek Achter De Badde’ vertoond, een misdaadverhaal in streektaal. In deze productie van stichting Grunneger film is Gronings de hoofdvoertaal, naast het Drents, Westerwolds en Stellingwerfs. De film duurt ruim anderhalf uur en begint om 19.30 uur. De zaal is vanaf 19.00 uur open.

Ga door met lezen van "Speelfilm in streektaal in De Boerhoorn"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 9
RUINERWOLD - In de aanloop naar de jubileumviering van 100 jaar KIOS in maart 2020, organiseert korfbalvereniging KIOS meerdere evenementen. Op 1 december is dat HEEL KIOS BAKT GROEN. Iedereen die graag in de keuken staat en wat lekkers kan maken wordt uitgedaagd om het mooiste, maar vooral lekkerste baksel te maken en dit aan te bieden bij de professionele KIOS Jury. Enige voorwaarde is dat het baksel een (KIOS) groen element moet hebben.
Ga door met lezen van "Heel Ruinerwold Bakt KIOS Groen "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 9
STAPHORST - Ook van oude dekens kun je leuke dingen maken. Op de vaste crea-middag van donderdag 21 november zal Froukje Laan in een workshop laten zien en de groep leren hoe je van oude dekenstof hele leuke kerstballen kunt maken.

Ga door met lezen van "Workshop kerstballen maken van dekenstof"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 9
IJHORST - De familie Lubberink van De Inmenning uit IJhorst organiseert op 23 november een Wintermarkt. Op de markt staan verschillende kramen met handgemaakte en unieke producten zoals sieraden, woonaccessoires, bloemstukken en deurkransen, heerlijke vesten en truien en nog meer.

Ga door met lezen van "Wintermarkt in IJhorst"

Geplaatst door B S

Tweet This!