'

Nov 10
DE WOLDEN - Dit jaar werd er in Drenthe al 289 keer ingebroken. Dit aantal had echter veel hoger kunnen zijn, want inbraakpogingen slagen niet altijd. In totaal werden er 105 meldingen gedaan van een mislukte inbraakpoging. In De Wolden steeg het aantal inbraken fors (+63,6 procent).


Ga door met lezen van "Veel grotere kans op inbraak tijdens donkere dagen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 10
KOEKANGE - Elke woensdagochtend houdt Elly Fieten van Beeldend Perpectief de deuren van haar atelier open voor iedereen die nieuwe creatieve technieken wil ontdekken.

Ga door met lezen van "Open atelier en workshops bij Beeldend Perspectief"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 10
RUINERWOLD - Op 7 en/of 8 december kunt u bij verschillende bedrijven bezoeken die allemaal gevestigd zijn in een monumentaal pand. U kunt de route per fiets of met de auto doen. Vorig jaar hebben bijna duizend bezoekers de weg naar Ruinerwold en omstreken gevonden!

SONY DSC

Ga door met lezen van "Kerstrondje Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 10
KOEKANGERVELD - In Dorpshuis de Veldhoek in Koekangerveld wordt op woensdag 13 november een filmavond gehouden met wereldreiziger Redmond O’Hanlon. Aanvang van deze avond is 19.30 uur. ‘Wij zijn er enorm trots op om deze beroemdheid in ons dorpshuis te mogen ontvangen’, vertelt Cees van den Berg, voorzitter van het dorpshuis. ‘Het gebeurt niet iedere dag dat er zo’n beroemdheid in zo’n klein dorp zijn verhaal komt vertellen.’ Na vertoning van een film van één van zijn avonturen is er een interactieve sessie met de meesterverteller.

Ga door met lezen van "Wereldreiziger Redmond O’Hanlon komt naar Koekangerveld"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 10
ZUIDWOLDE - Zaterdag 23 november kunnen muziekliefhebbers genieten van een optreden van het harmonieorkest van muziekvereniging Woudklank. Het concert ‘Op weg naar de winter’ bestaat uit een sfeervol repertoire in het thema van de winter en de komende feestdagen.Ga door met lezen van "Op weg naar de winter met Woudklank"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 10
ZUIDWOLDE - Op zondag 17 november is er weer een Zuidwoldiger Zangavond. Aan deze avond wordt meegewerkt door The Martin Mans Formation onder leiding van dirigent en organist Martin Mans. De leiding is in handen van Hennie Wiechers. Het thema van de avond is ‘Met trouw omringd’.

Ga door met lezen van "Zuidwoldiger Zangavond met The Martin Mans Formation"

Geplaatst door B S

Tweet This!