'

Nov 12
RUINERWOLD - Na een intensieve verbouwing is er 23 november een zgn. ‘open huis’ bij Garage Burgwal in Ruinerwold. Van 10.00 – 16.00 uur zijn de bezoekers welkom. Deze dag wordt gecombineerd met het pensioen feest van Teunis en Hennie Burgwal. Teunis is in 2018 met pensioen gegaan en dat willen zijn familieleden en medewerkers niet ongemerkt voorbij laten gaan. Dus ook deze mijlpaal wordt gevierd. Ook kinderen hoeven zich niet te vervelen. Voor hen is er een springkussen geregeld.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 12
BBQ team wederom Grand Champion BBQ van Culinair Nederland

REGIO - Bad to the Bone met in de gelederen Peter Roos uit De Wijk is wederom Grand Champion BBQ Culinair geworden. Voor de tweede keer op rij in de competitie en de geschiedenis van de Stichting BBQ Wedstrijd Nederland S.B.W.N. is dat nog nooit eerder vertoond maar met de versie 2018 en 2019 is dat nu een voldongen feit.

v.l.n.r. Peter Roos, Christiaan Boomker, Rick Snijder, Aleida Manders, Jan Oosterbroek en Erik Manders

Ga door met lezen van "Bad To The Bone Grand Champion BBQ Culinair"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 12
DE WIJK - IJsvereniging Dickninge bestaat 60 jaar. Daarom is er op vrijdag 10 januari 2020 gratis schaatsen voor leden van IJsvereniging Dickninge bij Flevonice. De bus vertrekt om 16.30 bij dorpshuis de Havezate in De Wijk. Opgave voor 16 december via mail: penningmeester@ijsverenigingdickninge.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 12
DE WOLDEN - Het college van B en W gaat een overeenkomst aan met Biblionet Drenthe. Het bibliotheekwerk werd tot 1 januari 2019 uitgevoerd door de Openbare Bibliotheek De Wolden.

Ga door met lezen van "De Wolden in zee met Biblionet"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 12
REGIO - Komende zaterdag 16 november is de boekpresentatie van de regionale gitaarheld Berthus 'Bruuthus' Westerhuis bij Café Calluna in Ommen. Deze feestelijke avond staat in het teken van het nieuwe boek 'Ik Bruuthus', de biografie van Berthus Westerhuis. Met muziek van onder andere Nembrionic, Live Wire en Beast of Revelation.

Berthus geheel rechts, hier in actie met de band Jurassic Park.

Ga door met lezen van "Boekpresentatie Berthus 'Bruuthus' Westerhuis"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 12
DE WIJK - ´Elf november is de dag dat mijn lichtje branden mag’. En dat gebeurde ook in De Wijk, waar Sint Maarten werd gevierd met een lampionoptocht door het dorp.

foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Heel veel kinderen lopen mee met lampionoptocht"

Geplaatst door B S

Tweet This!