'

Nov 13
ECHTEN - Op de kruising Leeuwenveenseweg met de Echtenseweg in Echten zijn woensdag in de namiddag twee auto's tegen elkaar gereden. De vermoedelijke oorzaak is een voorrangsfout. Beide voertuigen raakten dusdanig beschadigd dat ze door een berger werden afgesleept.

Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 13
DE WIJK - Op zaterdag 16 november geeft het harmonieorkest van de Koninklijke Muziekvereniging Apollo uit De Wijk een najaarsconcert in de Protestantse kerk IJhorst De Wijk. Het orkest, onder leiding van Jan Wijenberg, trakteert alle bezoekers op een gevarieerd programma.
Ga door met lezen van "Concert Harmonieorkest Apollo"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 13
ZUIDWOLDE - Gemeente De Wolden gaat de waterhuishouding in het groene hart in Zuidwolde verbeteren. Om dit te realiseren gaat een aannemer vanaf 25 november drainageleidingen aanleggen in het gebied tussen Kerkinge en de Steenderkamp.

Ga door met lezen van "Verbetering waterhuishouding in het groene hart in Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 13
RUINEN - Geniet jij ook zo van het Dwingelderveld en wil je er graag werken? Dan is een vrijwilligersfunctie bij bezoekerscentrum Dwingelderveld in Ruinen misschien wel iets voor jou. Natuurmonumenten zoekt balievrijwilligers en vrijwilligers die het leuk vinden om kinderactiviteiten te begeleiden.

foto: Andries-de-la-Lande-Cremer


Ga door met lezen van "Natuurmonumenten zoekt creatieve en gastvrije vrijwilligers"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 13
RUINERWOLD - Het college wil in Ruinerwold meewerken aan woningbouw op de plek waar vroeger basisschool De Dissel stond. Daarvoor moet het bestemmingsplan worden veranderd. Er komen twee blokken van vier aaneengesloten woningen en een twee-onder-een-kapwoning.

Ga door met lezen van "Tien nieuwe woningen in Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!