'

Nov 15
DE WOLDEN - Maakt u zich zorgen over iemand? ervaart u overlast. Of heeft u een probleem en weet u niet bij u terecht kunt. Soms is het lastig om de juiste organisatie voor uw vraag te vinden. Vooral uw vragen en zorgen kunt u terecht bij buurtteams de Wolden. We gaan samen op zoek naar een oplossing. Meer weten mail buurtteam@dewolden.nl

Ga door met lezen van "Buurtteams noord en zuid gemeente De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 15
ZUIDWOLDE - Op zondagmiddag 17 november wordt voor de 2e maal het Huiskamerfestival Zuidwolde georganiseerd. Deze editie wordt wel heel speciaal geopend, namelijk door burgemeester Roger de Groot!


Ga door met lezen van "Burgemeester opent muzikaal 2e editie van Huiskamerfestival "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 15
STAPHORST - Op de vaste crea-middag van SWS zal er op donderdag 5 december in een workshop een deurhanger van houtjes worden gemaakt. Renske Huisman leidt deze workshop.

Ga door met lezen van "Workshop deurhanger van houtjes"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 15
MEPPEL - Een papier container is op het terrein van de Afdeling Reiniging aan de Eekhorstweg in Meppel in brand geraakt. De container stond op een vrachtwagen en moest door de brandweer geblust worden. Over de oorzaak is nog niets bekend.

Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 15
Wanneer: donderdag 21 november 2019
Waar: De MolenHoeve (Echtenseweg 15 Hoogeveen)
Aanvang: 20.00 u
Informatieve en vooral gezellige boerenavond voor alle rundveehouders en overige geĂ¯nteresseerden. We horen het graag als u zich wilt opgeven en met hoeveel personen u komt. Dat kan via - info@dapzuidwolde.nl of - via de praktijk, : 0528-371291. We zien u graag de 21e

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 15
RUINEN - Na een lange najaarswandeling over het Dwingelderveld genieten van een heerlijke kop erwtensoep. Dat doen de deelnemers op 23 november en 21 december in het Dwingelderveld tijdens de snertwandeling.

Foto: Natuurmonumenten – Rene Koster


Ga door met lezen van "Snertwandelingen in het Dwingelderveld"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 15
DRENTHE - Het Drents Museum heeft samen met het Van Gogh Museum een vroeg schilderij van Vincent van Gogh gekocht: Onkruid verbrandende boer uit 1883. Het kleine maar krachtige werk toont een eenzame figuur op een verlaten vlakte bij avondschemering, verlicht door een vuurtje.

Ga door met lezen van "Drents Museum en Van Gogh Museum kopen samen schilderij Van Gogh aan"

Geplaatst door B S

Tweet This!