'

Nov 16
DE WOLDEN - Zuidwolde – “Het doel van Glasvezel De Wolden, alle woonadressen in de gemeente voorzien van een glasvezelaansluiting, ligt binnen handbereik”, vertelt Gerhard Kippers, directeur van Glasvezel De Wolden B.V. “De vrijwilligers maken zich nu op om hun activiteiten wat de aanleg betreft af te sluiten.

Ga door met lezen van "Glasvezel De Wolden bereikt einddoel en wil B.V. overdragen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 16
MEPPEL - Vrijdag 15 november was het de Dag van de Ondernemer. De lokale VVD in Meppel heeft daarom zo'n 50 bedrijven in de binnenstad in het zonnetje gezet. Bepakt met zakjes oranje tulpenbollen en bedankbriefjes gingen zij de straat op en de winkels in, om ondernemers te bedanken.

Ga door met lezen van "Lokale VVD zet ondernemers in het zonnetje"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 16
RUINEN - Woensdagochtend 20 november gaan de Politiekids wijkagent Albertje Lensen assisteren bij een snelheidscontrole aan de Meester Harm Smeengestraat in Ruinen.

Ga door met lezen van "Politiekids Ruinen komen in actie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 16
DE WOLDEN – Creatief bezig zijn kan weer in de Crea Cafés die gepland zijn in de bibliotheken in De Wolden. U bent welkom in Ruinen op 20 november om 9.30 uur en in Zuidwolde op 21 november vanaf 14.00 uur.

Ga door met lezen van "Crea Cafés in de bibliotheken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 16
ZUIDWOLDE - U bent van harte uitgenodigd om mee te praten op 25 november 2019 van 19:30 tot 22:00 over de mobiliteitsagenda voor gemeente De Wolden. In de mobiliteitsagenda staan de thema's die wij willen bespreken met de inwoners van De Wolden.

Ga door met lezen van "Meepraten over mobiliteitsagenda"

Geplaatst door B S

Tweet This!