'

Nov 17
RUINERWOLD - Na twee zeges op rij was het vandaag tijd voor nummer drie. DVSV uit Darp kwam op bezoek, dat dit seizoen onderin lijkt te gaan strijden.


Ga door met lezen van "Ruinerwold beleeft eenvoudige middag tegen DVSV"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 17
ZUIDWOLDE - Burgemeester Roger de Groot heeft zondag 17 november een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan mevrouw Willemina Maria Christina ten Wolde-Jansen. Dit gebeurd in Muziekgebouw Tivoli/Vredenburg in Utrecht. Met deze uitreiking wordt de inwoonster van De Wolden onderscheiden als Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Ga door met lezen van "Koninklijke onderscheiding mevrouw Ten Wolde-Jansen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 17
ZUIDWOLDE - Het tweede Huiskamerfestival in Zuidwolde is opnieuw een groot succes geworden. Op 17 locaties traden bandjes en artiesten op. Overal was het behoorlijk druk en gezellig. Deze tweede editie werd speciaal geopend door burgemeester Roger de Groot. De burgemeester speelt al enkele jaren gitaar en trad samen op met singer songwriter Marius Klein.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Tweede Huiskamerfestival wederom een groot succes"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 17
Vanaf 24 november te zien: Barbizon van het Noorden

DRENTHE - In de tentoonstelling Barbizon van het Noorden - De ontdekking van het Drentse landschap 1850-1950 presenteert het Drents Museum het werk van grote kunstenaars die de unieke eigenschappen van Drenthe op doek hebben vastgelegd.

Ga door met lezen van "Tentoonstelling Barbizon van het Noorden "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 17
DE WIJK/KOEKANGE - Vrijdag 13 december en zaterdag 14 december organiseert kleindieren vereniging DWO uit De Wijk weer een clubshow. Deze tentoonstelling vindt plaats in Koekange, Pr. Margrietlaan 1. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door een enthousiaste groep helpers en met financiƫle steun van onze adverteerders.
Ga door met lezen van "Clubshow Kleindieren Vereniging DWO De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!