'

Nov 18
KOEKANGE - Op vrijdag 22 november 2019 bent u welkom bij ‘Verhalen rond de Kachel’ op deze culturele avond zal een verhalenverteller, een dichter en een singer-songwriter zijn of haar werk laten horen: Viviane Rose, Stadsdichter Ommen: Viviane Rose had een leven dat gekenmerkt werd door reizen en dichten.

Ga door met lezen van "Verhalenavond rond de kachel"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 18
RUINERWOLD - Ook dit jaar komen de leden van muziekvereniging Sempre Sereno weer langs de deuren met de inmiddels beroemde halfdroge worsten uit de slagerij van COOP Koetsier. U kunt de leden verwachten in de periode van vrijdag 22 november tot en met donderdag 28 november.

Ga door met lezen van "Worstenactie Sempre Sereno Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 18
DE WIJK - Bakkerij Dunnink in De Wijk heeft samen met een groep bakkers, verspreid over de provincie, de ambitie om met lokale grondstoffen te werken. Ze benaderden daarom ondernemers in de agrarische sector en de molenaar in Kropswolde. Ondersteund door provinciale subsidie gingen ze op zoek naar mogelijkheden om tot kwalitatief goede producten te komen.Ga door met lezen van "Drentse bakkers werken samen met boer en molenaar"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 18
RUINEN – In ’t Neie Punt in Ruinen worden iedere vrijdagavond yogalessen gegeven. De lessen worden gewaardeerd door beginners maar ook deelnemers met meer ervaring vinden voldoende uitdaging en diepgang. Yoga is voor iedereen, ongeacht leeftijd, gewicht of lenigheid.

Ga door met lezen van "Yogalessen zijn een succes"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 18
REGIO - Haal de krabber en je handschoenen maar weer tevoorschijn. De winter begint er nu echt aan te komen. Naast warme chocolademelk met slagroom, sneeuw en kerstverlichting, mag schaatsen niet ontbreken in het winterseizoen. Bijna elke gemeente plaatst een schaatsbaan op een centrale plek. Om de keuze voor een leuke schaatsbaan wat makkelijker te maken, staan er hieronder een aantal uitgelicht. Kies jouw favoriet en schaatsen maar!

Ga door met lezen van "De leukste schaatsbanen in Nederland"

Geplaatst door B S

Tweet This!