'

Nov 19
DE WOLDEN - In januari 2020 is het weer zover. Dan wordt bekend welk initiatief met de titel ‘Raspaard 2019’ naar huis gaat. Welk initiatief heeft een uitzonderlijke prestatie geleverd? Inwoners kunnen initiatieven uit onze gemeente benoemen en het college van B&W haalt hieruit de winnaar. Kent u een initiatief die in aanmerking komt voor deze titel, laat het ons dan weten! Ga naar dewolden.nl en vul het formulier in.

RASPAARD DE WOLDEN VOOR GLASVEZEL DE WOLDENGlasvezel De Wolden won het Raspaard in 2015. Archief: Persbureau Meter

Ga door met lezen van "Wie gaat er vandoor met de titel Raspaard 2019?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 19
DE WIJK - Op zaterdag 23 november houdt Koninklijke Muziekvereniging “Apollo” uit De Wijk weer haar jaarlijkse speculaasactie. De leden van de muziekvereniging zullen in de Wijk langs de deuren gaan om heerlijke pepernoten, speculaasbrokken en banketstaven te verkopen. De verkoop start vanaf 10.00 uur.

Ga door met lezen van "Speculaasactie Apollo"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 19
DE WIJK - Een kerstboom uitzoeken is een feest voor het hele gezin. Volkstuinvereniging de Slenken in De Wijk heeft een aantal jaren geleden kerstbomen aangeplant en deze zijn nu groot genoeg voor de verkoop. U mag zelf komen uitzoeken met kluit of zonder kluit.

Ga door met lezen van "Verkoop Kerstbomen!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 19
DRENTHE - Het Drents Museum heeft recentelijk het werk Erica aangekocht van beeldend kunstenaar Saskia Boelsums (1960). De nieuwe aanwinst is voor het eerst te zien in de tentoonstelling Barbizon van het Noorden, die opent op 24 november 2019. Boelsums exposeert wereldwijd met haar landschapsfoto’s en is begin november verkozen tot Kunstenaar van het jaar 2020. Erica is met steun van de BankGiro Loterij verworven.

Ga door met lezen van "Werk Saskia Boelsums toegevoegd collectie Drents Museum"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 19
RUINERWOLD - Zaterdagavond 7 december geeft Christelijke muziekvereniging de Bergklanken een winterconcert, in samenwerking met het BBB orkest, en de malletband van Sempre Sereno. De diverse orkesten worden gedirigeerd door respectievelijk Sytze van der Hoek, Emiek Kasimier, en Herman Fokkema.


Ga door met lezen van "Winterconcert"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 19
REGIO - Vandaag start de landelijke donatie-actie van Intertoys voor Jantje Beton. Van 15 november 2019 t/m 31 maart 2020 kunnen klanten van de 200 Intertoys filialen bij de kassa € 0,50 doneren aan Jantje Beton. Doneren kan zowel in de winkel als online. De opbrengst komt ten goede aan projecten van Jantje Beton voor kinderen in kwetsbare posities.

Ga door met lezen van "Intertoys donatie-actie voor Jantje Beton van start"

Geplaatst door B S

Tweet This!