'

Nov 20
RUINERWOLD - Bij een ongeval op De Weidenweg is een personenauto in een tuin beland. De bestuurder van een personenauto had door de mist de bocht niet gezien, en belande in een tuin en kwam tegen een geparkeerde vrachtwagen tot stilstand. Niemand raakte gewond bij het ongeval.Foto's: Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 20
MEPPEL - Twee artiesten van kindercircus Okidoki zijn geselecteerd om mee te dingen naar een prijs bij Circus Got Talent 2020. Dit is een talentenjacht voor jonge circusartiesten uit heel Nederland.

Ga door met lezen van "Kindercircus Okidoki naar Circus Got Talent"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 20

Ga door met lezen van "Kerstworkshop en Kinderworkshop"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 20
ZUIDWOLDE - De brandweer en ambulance rukten woensdagmiddag uit naar een rietgedekt woonhuis aan de Burgemeester Tonckensstraat in Zuidwolde. Wat er precies aan de hand is nog onbekend.

Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 20
HOOGEVEEN - Geweld tegen vrouwen is een mensenrechtenschending. Helaas hebben vrouwen in Nederland geen enkele garantie op een bestaan zonder geweld. De cijfers in Nederland liegen er niet om: in Nederland krijgt 45% van alle vrouwen in hun leven met fysiek en/of seksueel geweld te maken. Bijna driekwart is ooit seksueel geïntimideerd en 10% van de vrouwen is ooit in haar leven verkracht.

Ga door met lezen van "Rechten van vrouwen massaal geschonden in Nederland"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 20
DE WIJK - Groep 7 van IKC De Horst uit De Wijk is de ‘Meest mediawijze klas van Drenthe’ geworden tijdens de negende editie van MediaMasters: Nederlands grootste mediawijsheidproject voor groep 7 en 8. Nadat duizenden klassen een week lang mediawijze vragen en opdrachten hadden gemaakt zowel in de klas als thuis, bleek deze klas de meeste bits (punten) te hebben gescoord van de provincie Drenthe en er met de felbegeerde titel vandoor te gaan.Ga door met lezen van "Meest mediawijze klas van Drenthe komt uit De Wijk "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 20
DE WOLDEN - Het college heeft de subsidie over 2018 voor de Stichting Openbare Bibliotheek De Wolden definitief vastgesteld op € 438.597,-. Dat is gelijk aan het bedrag dat in augustus vorig jaar werd toegekend, zodat een nabetaling of terugvordering niet nodig is.

Ga door met lezen van "Definitieve subsidie voor bibliotheek"

Geplaatst door B S

Tweet This!