'

Nov 26
HOOGEVEEN - Woensdag 6 november jl. was er een landelijke stakingsactie in het onderwijs. Een deel van de medewerkers van RSG Wolfsbos heeft meegedaan aan deze staking. Het niet-uitbetaalde bedrag voor die stakingsdag wordt door de school gedoneerd aan Stichting Leergeld Hoogeveen.

Ga door met lezen van "RSG Wolfsbos doneert € 3.000,- aan Stichting Leergeld"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 26
RUINERWOLD - Dinsdag 21 januari gaat Tiffany Bennink uit Ruinerwold de alternatieve elfstedentocht voor KiKa schaatsen op de Weissensee in Oostenrijk. Voor deze actie is ze op zoek naar sponsoren. Sponsoren kan via de bijgaande link. https://www.schaatsvoorkika.nl/tiffany-bennink

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 26
DE WOLDEN - Het college verlengt de overeenkomst met Suez over de inzameling van verpakkingsglas met twee jaar. De nieuwe overeenkomst loopt tot 1 januari 2023. De oude overeenkomst eindigt 1 januari 2021, maar de gemeente moet voor het einde van dit jaar aangeven of zij de overeenkomst wil verlengen. De Wolden wil de hoeveelheid restafval verminderen door het verpakkingsglas gescheiden in te zamelen, zodat het glas als grondstof hergebruikt kan worden.

Ga door met lezen van "Verlenging contract inzameling glas"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 26
DE WIJK - Woensdag 20 november hebben de Dickninger Geuzen hun jaarlijkse algemene ledenvergadering gehouden. Gebruikelijk is dat er elk jaar een ‘Geus van het Jaar’ wordt gekozen. Dit is een lid die zich op een of andere manier verdienstelijk heeft gemaakt of op meer dan gewone wijze betrokkenheid heeft getoond bij de Dickninger Geuzen. Dit jaar is dit Ep Vos uit IJhorst geworden. Ep heeft hier, door omstandigheden, zeker aan voldaan. Hij is bijna vanaf het begin lid van het koor.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 26
ZUIDWOLDE – Op de Internationale dag van geweld tegen vrouwen, start wereldwijd de campagne Orange the World. In 130 gemeenten en 7 provincies staan op 25 november oranje schijnwerpers op lokale gebouwen en andere objecten om aandacht te vragen voor het wereldwijde probleem van geweld tegen vrouwen. Met meer dan 200 verschillende gebouwen en objecten, van hunebed tot paleis en van burcht tot zendmast, krijgt Nederland dit jaar de meeste oranje objecten ter wereld!

Ga door met lezen van "Gemeentehuis Zuidwolde kleurt oranje"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 26
DE WIJK - De collecte voor Alzheimer heeft 1169,00 euro op gebracht. Hartelijk dank aan degene die gecollecteerd heeft en een dank aan alle gevers.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 26
DE WIJK - De afgelopen tijd konden er schoenendozen ingeleverd worden. Deze werden versierd en gevuld met allerlei schoolspullen, verzorgingsspullen en speelgoed. Voor de meeste kinderen hele gewone dingen die ze dagelijks gebruiken. Maar voor kinderen in sommige delen van de wereld zijn dit luxe artikelen. Ze zijn dan ook erg blij als ze een schoenendoos ontvangen, een cadeautje!

Ga door met lezen van "Schoenendoosactie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 26
ZUIDWOLDE - Op vrijdagavond 29 november en zaterdagochtend 30 november gaan leden van Muziekvereniging Woudklank huis-aan-huis Zuidwolde door om speculaastaarten te verkopen.

Ga door met lezen van "Verkoop speculaastaarten door Woudklank"

Geplaatst door B S

Tweet This!