'

Dec 31
RUINERWOLD - 'Dringend gezocht' Straten teams die mee willen doen aan ons 26e Stratenzaalvoetbaltoernooi Ruinerwold dat gehouden wordt op zaterdagavond 11/1 en 18/1-2020 (voorronden) en op zaterdagavond 25/1-2020 (finale ronde).

Ga door met lezen van "Teams gezocht voor stratenzaalvoetbaltoernooi Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 31
DE WIJK - Afgelopen zaterdag was het klaverjastoernooi bij café de Wiekslag. Totaal deden er 48 mensen mee, dat was ook max aantal wat mee kon doen. 's Morgens kon iedereen in koppels een boompje leggen en 's middags ieder voor zich. Tussen de middag voor iedereen een kom snert met broodjes om op te laden. De winnaars van de vleespakketten zijn 1. Henk Zantingh, 2. Dirk Klomp, 3. Henri Duinkerken.

Ga door met lezen van "Prijswinnaars Wiekslag bekend"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 30
DE WOLDEN - Het jaar 2019 loopt ten einde. We zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor de jaarwisseling. Voor veel mensen zijn het dagen vol tradities, gezelligheid en feest. Toch willen we u wijzen op een aantal dingen die belangrijk zijn om er niet alleen een mooi, maar ook veilig feest van te maken.

Ga door met lezen van "Samen veilig het nieuwe jaar in! "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 30
DE WIJK - Heb je ook zo’n heimwee naar die heerlijke swingavonden van vroeger? Ga je nog steeds graag dansend uit je dak en wil je het nieuwe jaar swingend beginnen? Dan ben je op vrijdagavond 24 januari in de Havezate in de Wijk op je plek.


Archief: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Ouderwets swingen in de Havezate"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 30
DE WIJK - Zoals ieder jaar wordt er door de Business Club Wacker de traditionele Oudejaarsborrel georganiseerd. Op dinsdag 31 december knallen ze het oude jaar uit. Vanaf 14:30 uur staat er een hapje en een drankje klaar in de kantine van v.v. Wacker. Iedereen (leden en/of niet leden van Wacker, BCW, supporters, familie, vrienden, sponsoren etc.) is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 29
RUINEN - Poppenspeelster Ingeborg Willems geeft drie keer een voorstelling van ‘Kleine Muis en de pakjes’ in bezoekerscentrum Dwingelderveld. De voorstellingen zijn op maandag 30 december en beginnen om 14.00, 14.45 en 15.30 uur.Ga door met lezen van "Kindertheater Kleine Muis in bezoekerscentrum"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 29
Bijenkast Dickninge en renovatie schoolplein OBS De Iekmulder

DE WIJK - De doelen voor de Nieuwjaarsduik van de Antrappers voor 2020 zijn bekend. Dat zijn Bijenclub De Wijk voor vernieuwing van de bijenkast in Dickninge en voor IJhorst de renovatie van het schoolplein van OBS De Iekmulder. 

Nieuwjaarsduik 1-1- 2016 (13)A
Archief: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Doelen voor Nieuwjaarsduik zijn bekend"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 29
REGIO - Tijdens deze workshop wordt er een korte uitleg gegeven over de Trechterbeker cultuur. Daarna kun je jouw trechterbeker maken in terracotta klei. Je wordt hierbij begeleid en mag voor oorspronkelijkheid kiezen maar er ook een moderne variant van maken.

Ga door met lezen van "Trechterbekers boetseren"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 29
DE WIJK - Sinds 1989 verkoopt de familie Wolf vuurwerk in de Wijk. Vorig jaar hebben ze een jaar overgeslagen maar ze zijn weer terug en hoe. Met mooier, beter en goedkoper vuurwerk dan ooit. In samenwerking met Metselaar fireworks is een fantastisch assortiment samengesteld.

Ga door met lezen van "Vuurwerkgigant de Wijk terug van weggeweest"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 28
REGIO - Bestaande koopwoningen waren in november 5,8 procent duurder dan in november 2018. De prijsstijging is lager dan in oktober. Dit blijkt uit onderzoek naar de prijsontwikkeling van bestaande particuliere koopwoningen in Nederland van het CBS en het Kadaster.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Koopwoningen bijna 6 procent duurder in november"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 28
REGIO - De overheid realiseerde over de eerste drie kwartalen van 2019 een overschot van meer dan 14 miljard euro. De tussenstand van het overheidssaldo in percentage van het bruto binnenlands product (bbp) komt daarmee uit op 1,7 procent.

Ga door met lezen van "Overheid houdt 14 miljard over na eerste drie kwartalen van 2019"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 28
RUINEN - Bewegen is belangrijk voor iedereen! Naar mate men ouder wordt is het op peil houden van fitheid en gezondheid steeds belangrijker. Daarom krijgt iedere 70-plusser uit Ruinen en omgeving in de eerste week van 2020 een uitnodiging voor een Fitheidstest op maandag 27 januari in dorpshuis ’t Neie Punt in Ruinen.Ga door met lezen van "Fit en gezond in Ruinen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 28
DE WIJK - De supportersvereniging van Wacker organiseert wederom haar jaarlijkse Kaartmarathon en wel op zaterdag 4 januari 2020. Ook dit jaar weer mooie prijzen te winnen. Dit is in de Kantine van vv Wacker. Aanvang; 10.00 uur. Opgave voor 2 januari 2020 bij Sjerp Visser tel. 06-19088612. Op zondag 5 januari is de Nieuwjaarsreceptie. Dit begint om 14:00 uur.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 27
DE WOLDEN - Je kent het wel: blikjes, plastic zakjes, sigarettendoosjes en peuken die in de berm liggen en zo het landschap vervuilen. Een doorn in het oog! Veel mensen zetten hun ergernis al om in een positieve daad: de rommel opruimen tijdens een fietstocht of wandeling. Een schone omgeving willen we immers allemaal.

Leden van de Reestrunners aan het ploggen. Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Adopteer je ‘eigen’ berm"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 27
RUINEN - De kerstwandeling in Ruinen trok donderdag liefst 3.250 betalende deelnemers. Het gunstige wandelweer, alsmede de mooie route, zorgden voor deze enorme toeloop. Bij de schaapskooi waren liefst zeven kerstlammetjes te zien. Ook de wandelingen in de Wijk en Zuidwolde brachten veel wandelaars op de been, zodat alle organisaties tevreden terugkeken.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 27
DE WIJK - De weersomstandigheden op tweede kerstdag waren prima voor een wandeling. Dat bracht in De Wijk meer dan duizend bezoekers op de been, bij de kerstwandeling georganiseerd door Tourist Info Het Reestdal – De Wijk. De start van de wandeling begon bij de kantine van vv Wacker aan de Wiltenweg. Tussen 10.00 en 13.30 uur was de start.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Kerstwandeling De Wijk druk bezocht"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 27
ALTEVEER - Op maandag 30 december 2019 is het echtpaar Zwiep-Scholing 65 jaar getrouwd. Burgemeester Roger de Groot feliciteert het echtpaar namens het gemeentebestuur op maandag 30 december 2019. Het echtpaar woont in Alteveer.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 27
OOSTEINDE - Op zaterdagmiddag 18 januari 2020 wordt De Kolonie in Oosteinde helemaal omgebouwd tot een supercoole Gamezone! Buurtvereniging Oosteinde organiseert namelijk voor haar jeudige leden een Fortnite Toernooi. De inschrijving is geopend, wees er snel bij, want er kunnen maximaal 24 leden deelnemen aan het toernooi!

Ga door met lezen van "Fortnite Toernooi in de Kolonie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 26
ZUIDWOLDE - Op de A28 ter hoogte van de afslag Zuidwolde is donderdagmiddag een ongeval gebeurt waarbij twee personenauto's en een bedrijfswagen betrokken waren. Er raakte een persoon gewond en ging per ambulance naar het ziekenhuis. De A28 is afgesloten voor het doorgaande verkeer. Het ongeval is ontstaan in de file die weer was ontstaan door een eerder gebeurt ongeval op De A28 bij Hoogeveen. Ook door het laatste ongeval is er forse file vorming op de A28 in de richting Assen.


Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 26
REGIO - Net als voorgaande jaren wordt er door de voetbalverenigingen Rouveen, WIJC en Staphorst een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd voor de jeugdteams. Op vrijdag 27 december van 9 uur tot 21:45 uur de poulewedstrijden in de diverse leeftijdscategorieën. Op zaterdag 28 december van 9 uur tot 16:00 de resterende poulewedstrijden en vanaf 18:30 uur de spetterende finale-avond.Geplaatst door B S

Tweet This!

(Pagina 1 van 8, totaal 158 artikelen)