'

Dec 2
RUINEN - Op zondag 15 december staat de ochtenddienst in de Mariakerk aan de Brink te Ruinen geheel in het teken van de muziek van de Russisch/Byzantijns-orthodoxe kerk. Te gast is Soglasije, een ensemble voor Russische kerkmuziek uit Zeist. In de dienst wordt niet gepreekt. Het zijn de gezangen van dit koor waarop alle nadruk komt te liggen.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Kerkdienst in Russisch-orthodoxe stijl"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 2
RUINEN - Ook dit jaar is er wederom een kerstmarkt in het prachtige Ruinen. Op zaterdag 7 december wordt er flink uitgepakt. De vele kraampjes, stands en verkoopwagens met velerlei artikelen zullen bezet zijn door winkeliers, kooplieden en hobbyisten, waar u heerlijk kunt struinen naar prachtige kerstcadeaus en snuisterijen.

kerstmarkt-ruinen-2aArchief BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Kerstmarkt Ruinen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 2
ZUIDWOLDE - Ruurd van Donkelaar doet op donderdag 12 december verslag van een plantenreis door Kirgizië. De voormalige Sovjet Republiek Kirgizië of Kyrgystan ligt in Centraal Azië, ingeklemd tussen Kazachstan en China. Het hoge Tien-Shan gebergte met toppen tot over de 7000 meter strekt zich over het grootste deel van het land uit.

Ga door met lezen van "Ruurd van Donkelaar doet verslag plantenreis"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 2
RUINERWOLD - Op zondag 1 december werd in de aanloop naar het honderd jarig jubileum van korfbalvereniging KIOS het bakspektakel 'Heel Kios Bakt Groen' gehouden. De jubileumcommissie had een mooie groep kandidaten aangemeld gekregen, variërend van 8 tot 79 jaar. Ook de variatie in het aangebodene was groot, met heerlijke cupcakes, mooie taarten en ook wat hartigs.

Ga door met lezen van "Anneke wint 'Heel Kios Bakt Groen'"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 2
DE WOLDEN - De diaconieën van de kerken in de gemeente De Wolden, verenigd in het Diaconaal Verband De Wolden, gaan in december wederom Douwe Egberts waardepunten inzamelen voor de Voedselbank Zuid West Drenthe.

Ga door met lezen van "Inzameling D.E Waardepunten voor de Voedselbank"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 2
DE WIJK - Wacker heeft zondag voor aanvang van de thuiswedstrijd tegen Steenwijkerwold tweetal nieuwe bordsponsors in zonnetje gezet. Margreet Talen van Anytime De Wijk werd bedankt met een bos bloemen door Jan Lier van de Wacker sponsorcommissie. Anytime heeft ruim assortiment voor lunch of diner. Van de winterkroket in de winter tot aan het stokbroodje kapsalon in de zomer. Ook serveren ze verschillende salades en stokbroodjes. En tevens beschikken ze overeen uitgebreide ijskaart. Anytime heeft de beschikking over een terras met mooi en goed uitzicht op de molen.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Wacker bedankt bordsponsors"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 2
DE WOLDEN - Jongeren bieden veel kansen en nieuwe energie voor verenigingen. Andersom biedt een sportvereniging voor jongeren (14-30 jaar) een mooie kansen om jezelf verder te ontwikkelen.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Jongeren en sportaanbieders zijn een geweldige match!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 2
RUINERWOLD - Na het gelijke spel tegen Kraggenburg, speelde Ruinerwold vandaag tegen het lager geklasseerde VWC. Ruinerwold miste 3 aanvallers, waardoor het enigszins improviseren was voor hoofdtrainer Benny Vissers.

Ga door met lezen van "Ruinerwold houdt weer de nul, maar wint niet"

Geplaatst door B S

Tweet This!